Locatiegegevens

Openingstijden

Voor uw gelegenheid of evenement opent de Orangerie Elswouthaar deuren op alle dagen van de week. Uw evenement kan plaatsvinden in de ochtend, middag en avond, of een combinatie van dagdelen.

Op zondagen is de Orangerie Elswout vrij toegankelijk van 10.30 uur tot 17.30 uur. U kunt spontaan binnenlopen voor een kopje koffie, glas wijn, een hapje of een kleine lunch. Tevens biedt de Orangerie Elswout op zondag een uitgebreide Afternoon Tea aan. Hiervoor is reserveren noodzakelijk.

Bezichtiging

Voor uw bezichtiging van de locatie kunt u op afspraak terecht gedurende 7 dagen per week.

Capaciteit

De beiden zalen van de Orangerie Elswout hebben elk een oppervlakte van 100 m2 (12,4m x 8m), samen met de binnentuin115 m2. De hal heeft een oppervlak van 40 m2.
Het aantal gasten dat onze locatie kan verwelkomen verschilt per gelegenheid. In sommige gevallen kan er ook een combinatie gemaakt worden van zitten en staan waardoor er extra ruimte gecreëerd wordt. Hieronder vindt u een indicatie van het minimale (sfeertechnisch) of maximale (comfort) aantal gasten.

 

ceremonie presentatie of vergadering  

receptie    

zittend diner    

feest    

Bloemenzaal    10-175 50-220 20-144 50-200
Muyskenzaal 10-175 50-220 20-144 50-200
Hal   40   40

Plattegrond

Techniek

De Orangerie Elswout beschikt over alle benodigde technische faciliteiten. Bij  zakelijke arrangementen zijn de meest voorkomende technische middelen (beamer, geluidsinstallatie, scherm en flipovers) inbegrepen.Llicht en geluid zijn op basis van verhuur beschikbaar voor uw evenement.

Toegankelijkheid

Landgoed Elswout heeft een parkeerterrein op loopafstand voor circa 175 auto's. Parkeren is gratis.Orangerie Elswout is per auto toegankelijk voor gehandicapten of minder valide personen. Orangerie Elswout beschikt over toiletvoorzieningen voor minder validen op de begane grond.

Overnachten

Er is geen overnachting mogelijk op het landgoed zelf. Wel bieden wij overnachtingsmogelijkheden aan bij ons partnerhotel Carlton Square in Haarlem, welke op een afstand van respectievelijk ca 10 minuten is gesitueerd. Informeert u rechtstreeks bij het hotel naar de tarieven en de prijsafspraak welke wij met het hotel hebben.

Culinair

De Orangerie Elswout beschikt over haar eigen keuken onder leiding van chefkok Norman Pondman. Voor elk evenement stellen wij de hapjes, menu's, lunches of diner in persoonlijk overleg met u samen. Specifieke thema wensen, culinaire landenthema's of culinaire gebruiken uit een bepaalde cultuur worden kunnen vrijwel altijd worden ingevuld door ons eigen keukenteam. In overleg is het mogelijkom specifieke elementen op culinair gebied zelf aan te leveren.

Huisregels

Ook wij hebben een aantal regels waarvan wij verwachten dat deze worden nageleefd. Daarnaast zijn er gewoon een aantal dingen handig om te weten in voorbereiding naar uw bijeenkomst. Deze punten staan in een document welke u hier kunt lezen.


Orangerie Elswout