De Orangerie Elswout is lid van de NTBO welke elk jaar het keurmerk trouwen uitdeeld.

Het Keurmerk Trouwen staat voor professionele, betrouwbare en innovatieve bedrijven in de trouwbranche. Deze bedrijven hebben het Keurmerk Trouwen verdiend omdat ze met hoge cijfers de bedrijfsscreening hebben behaald, uitgevoerd door een extern, onafhankelijk onderzoeksbureau. Daarnaast is het bedrijf door verschillende referenties positief beoordeeld en worden bruidsparen goed, professioneel en gastvrij behandeld.

Tot op heden hebben wij elk jaar het keurmerk behaald:

2016 - 2017

2015 - 2016

2014 - 2015

2013 - 2014

2012 - 2013

Het Keurmerk Trouwen staat voor professionele en betrouwbare bedrijven in de trouwbranche. Deze bedrijven hebben het Keurmerk Trouwen verdiend omdat ze met hoge cijfers de bedrijfsscreening hebben behaald, uitgevoerd door een extern jurist en een extern, onafhankelijk onderzoeksbureau. Daarnaast is het bedrijf door verschillende referenties positief beoordeeld en worden bruidsparen goed, professioneel en gastvrij behandeld.

LOGO KEURMERK TROUWEN
Sinds 1 april 2015 is de huisstijl van de NTBO na 5 jaar veranderd. Hieronder ziet u de nieuwe logo’s van het Keurmerk. Deze mogen de bedrijven in 1 van de 4 kleuren naar behoefte gebruiken. De sterren erin hebben de volgende betekenis. 1 ster = 5 jaar drager van het Keurmerk, 2 sterren = 7 jaar drager van het Keurmerk, 3 sterren = 9 jaar drager van het Keurmerk, enz. enz.

KeurmerkTrouwen_rozeRGB_klein 158x154

KeurmerkTrouwen1__geelRGB_klein 158x154

KeurmerkTrouwen2__grijsRGB_klein 158x154

KeurmerkTrouwen3__zwartRGB_klein 158x154


ONDERDELEN VAN DE SCREENING
Het bedrijf wordt voor de screening Keurmerk Trouwen beoordeeld op diverse onderdelen. Deel 1 hiervan zal worden gescreend door het juridisch advieskantoor Charlotte’s Law & Fine Prints en deel 2 door het communicatiebureau Dais&Lon. Wanneer het bedrijf van beide bureaus een positief advies krijgt en een totaal score haalt van tenminste 75 punten, zal het Keurmerk Trouwen voor één jaar worden toegekend. De diverse onderdelen zijn:

Screening deel 1(minimaal te behalen punten voor positief advies: 45)

  • Algemene voorwaarden, offerte en factuur (weegt 25% mee in het eindresultaat)
  • Website, social media en online reviews (weegt 25% mee in het eindresultaat)
  • Bedrijfsontwikkeling (weegt 10% mee in het eindresultaat)

Screening deel 2 (minimaal te behalen punten voor positief advies: 30)

  • Telefonisch- en e-mail contact (weegt 20% mee in het eindresultaat)
  • Referentencheck (weegt 20% mee in het eindresultaat)

HOE VAAK DE SCREENING PLAATSVINDT
Ieder jaar zal het bedrijf opnieuw moeten worden gescreend. Na de vierde screening is het Keurmerk Trouwen geldig voor twee jaar, waardoor de screening vanaf dan om het jaar wordt afgenomen. Bij het behalen van de vijfde screening (bij 5 jaar aaneengesloten lidmaatschap met het keurmerk) ontvangt het bedrijf een Keurmerk Trouwen met Ster. Dit is om de bruidsparen te laten zien dat het bedrijf al 5 jaar aaneengesloten voldoet aan de eisen van het keurmerk. Elke twee jaar kan het bedrijf een extra ster behalen.
Orangerie Elswout