21, 22 en 23 september
Nazomer nachtlicht diner!

Dit jaar is weer een nieuwe editie van het Nazomer nachtlicht op landgoed Elswout. Het evenement beslaat een avondwandeling die bezoekers in kleine wandelgroepjes langs verschillende kunstvormen leidt. Zij lopen over een pad dat aan weerzijden is verlicht met lampions. Onderweg worden de wandelaars verrast door verschillende artistieke optredens en vormen van beeldende kunst.

Dit alles zal zich afspelen in een van de mooiste bossen die Nederland rijk is: Landgoed Elswout.

Ook de bomen, elvenbankjes, heuvels met mos en wateren zullen belicht worden. Persoonlijk, intiem, sprookjesachtig, mysterieus, lieflijk, duister en licht tegelijk. Dit jaar is er een unieke actie waarbij er voorafgaand aan de wandeling gezamenlijk gedineerd wordt. Het diner vindt plaats in de sfeervolle Orangerie Elswout en is een heerlijk 3 gangen nazomer-verrassingsmenu.

Er kan rekening worden gehouden met vegetariërs of allergieën, geef dit dan door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Aansluitend aan het diner zal men meegenomen worden voor de wandeling, hier zijn een aantal starttijden (19:45, 20:00 & 20:15) voor gereserveerd. Aanvang diner 18:00 uur.

De prijs van het 3 gangen diner incl. welkomstdrankje, koffie en het ticket voor Nazomer nachtlicht is €75,-

Tickets zijn te koop via de site van Nazomer nachtlicht

Bestel Tickets

Vragen en/of opmerkingen?

Vul het formulier in, we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Wat is je naam?


Wat is je Emailadres?