DIT ZEGGEN ONZE GASTEN

Lees hier wat onze bruidsparen over Orangerie Elswout zeggen en laat je inspireren. Je bent van harte welkom om zelf te kijken naar onze prachtige locatie om een onvergetelijke trouwdag te beleven!

DIT ZEGGEN ONZE GASTEN

Lees hier wat onze bruidsparen over Orangerie Elswout zeggen en laat je inspireren. Je bent van harte welkom om zelf te kijken naar onze prachtige locatie om een onvergetelijke trouwdag te beleven!
Naam: Mina Al Fartousi
Waardering: 5-Ster

Review:
Geweldige dag en voortraject gehad!

Op de dag zelf waren de medewerkers ongelooflijk vriendelijk en ook erg leuk tegen alle gasten. Het leek alsof ze gewoon onderdeel van het feest waren (met behoud van de juiste professionaliteit).

Denise heeft ons begeleid in het voortraject. ALLES is met haar mogelijk. Ze straalt zoveel rust uit en is duidelijk buitengewoon ervaren (of heeft er gewoon een heel goed gevoel over).

Wij hadden vooraf twee zorgen: Zou het eten lekker zijn (volledig vegan) en zijn drie lange tafels wel leuk? Of gaat het als klaslokaal voelen?
- Het eten was HEERLIJK! Dat was zelfs de beoordeling van veel vleeseters (een zei zelfs dat hij vaker vegan eten gaat proberen!)
- Tafelschikking met lange tafels was voor ons uiteindelijk een van de leukste dingen. We hebben elke gang bij een andere tafel gezeten en konden zo echt even met onze gasten kletsen. Voor het maken van een tafelschikking waren drie lange tafels eigenlijk ook een stuk handiger.

Naam: Jackson Njoroge
Waardering: 5-Ster

Review:
We loved the location way before we even decided to get married. Absolutely stunning wedding location. The staff were great and the whole process was smooth . Would highly recommend.

Naam: Heleen van der Meulen
Waardering: 5-Ster

Review:
Bij Orangerie Elswout weten ze goed hoe ze huwelijken moeten verzorgen. Van de voorbereidingen tot de dag zelf is alles erg goed geregeld en wordt er met je meegedacht. Wat wij vooral op prijs stelden is de duidelijke en snelle communicatie in aanloop naar onze bruiloft. Erg professioneel!

Naam: Jakob Glaudemans
Waardering: 5-Ster

Review:
Super mooie locatie, erg vriendelijke en goed personeel en het eten was fantastisch.
Onze planning liep helemaal anders dan overeengekomen, maar de locatie dacht fantastisch mee.

Naam: Milena Milenkovic
Waardering: 5-Ster

Review:
De locatie was geweldig voor onze bruiloft. De organisatie verliep soepel en helder. Via de vele "partners" is ons een hoop ontzorgd. Wij hebben alles op 1 kocatie kunnen doen wat ideaal is, en wat een locatie is het! Gasten waren allemaal onder de indruk van de aankomst, de ambiance en de service.

Vele complimenten gekregen op het menu, de grote hoeveelheid lekkere hapjes en snelheid aan de bar. Wat een verademing om met zoveel professionals te werken die hun werk zo leuk vinden! Iedere keer klaar stonden met raad en een glimlach. Gweldig en bedankt voor een fantastische ervaring en dag!

Naam: Feikje de Vreze
Waardering: 5-Ster

Review:
succesvolle dag.
Erg tevreden met de kwaliteit van het eten, de service en de support van Denise

Naam: J. Davids
Waardering: 5-Ster

Review:
Het feest op 25 september jl. was een groot succes.
Orangerie-Elswout heeft de hoge verwachtingen volledig waargemaakt.
De kwaliteit van de lunch is door veel gasten geprezen.
De bediening was professioneel en vriendelijk.
Door een loopevenement begon het feest later dan gepland, maar het later eindigen was geen probleem. Kortom, wij zijn zeer tevreden.

Naam: Willem Nolen
Waardering: 5-Ster

Review:
Alle gasten waren zeer enthousiast over de locatie, het eten en de verzorging/bediening.
Het enige minpunt war het dessert met twee grote nougat blokken. Beter was geweest als één van deze blokken vervangen was door een bolletje ijs.

Naam: Rowan van Ingen
Waardering: 3-Ster

Review:
Personeel was aardig en erg netjes en de locatie uitstekend. Personeel was ook erg behulpzaam. Wel een aantal punten waar wij ontevreden over zijn.
1. We hadden 4 kindermenu’s aangegeven via de online omgeving, maar ze kregen in het begin het volwassen menu. Toen hdden we het aangegeven, maar het ging daarna nog een keer fout. Uiteindelijk wel het kindermenu gekregen maar zonder ijs.
2. Er waren 10 parkeerplekken voor gasten die slecht ter been zijn etc. Wij hebben niet gehoord dat je met een vignet naar binnen kon. Het stond blijkbaar in de omgeving, maar dat is ons niet verteld.
3. Ons privé kamertje bovenin was niet erg hygiënisch en ook niet echt privé, want er was vaak personeel die daar ook moesten zijn.
4. Er stond 1 niet halal bittergarnituur op de kaart zagen wij van tevoren. Wij vroegen wat het alternatief was, maar hebben daar niks meer over gehoord.
5. De bittergarnituur was € 1,25 per stuk. We hadden van tevoren aangegeven dat wij ook graag turkse hapjes wilden. Dat was zeker mogelijk. Alleen waren de hapjes 3x zo duur. Dat hdden we van tevoren graag willen weten. We vroegen of we zelf wat mee mochten nemen, maar het serveren kostte dan net zo veel als dat wij voor de bittergarnituur zouden kiezen. Dat vonden wij een beetje raar.
6. Wij konden het menu gaan proeven van tevoren werd ons verteld en een afspraak van ons werd gemaakt. We kregen echter een ander seizoensmenu, dus waren eigenlijk voor niks gekomen.
7. 2 dagen van tevoren had er een gast corona opgelopen, waardoor er 2 gasten niet bij konden zijn. Ik had dit doorgemaild, maar nog geen reactie op gehad. Het was natuurlijk laat dag, dus wellicht komt dat nog.

Naam: Gert-Jan Blom
Waardering: 5-Ster

Review:
Alles was dik in orde. Vriendelijk en ontspannen bediening op een toplocatie! Aanradertje!!

Naam: Ellen Dhooge van der Meer
Waardering: 4-Ster

Review:
Sowieso een 5-sterren locatie, een cadeautje voor iedereen die hier feest mag vieren. Stijlvol, chique, maar tegelijkertijd ongedwongen. Een Italian wedding, aan lange wit gedekte tafels, tussen de appelbomen van het prachtige domein.
De dag/avond zelf was geweldig. Sfeervol, goed en heel verzorgd diner en een uitmuntende bediening. Kim en zijn team hebben de avond echt een gouden randje gegeven. We voelden ons eventjes god in Frankrijk. Chapeau!!
Alleen de communicatie vooraf was niet optimaal. Naar ons gevoel weinig betrokken en niet pro-actief. Vandaar een (half) sterretje minder, maar ik zou hier zo opnieuw een feest boeken. We hebben een onvergetelijke dag en avond gehad bij Oranjerie Elswout!

Naam: Dennis Schobert
Waardering: 5-Ster

Review:
Alles heerlijk. We hadden een droombruiloft.
Anna & Dennis

Naam: Rense Snoek
Waardering: 5-Ster

Review:
Goede service, zeer mooie locatie en een vriendelijke service vooraf.
Wij hebben een geweldige dag gehad en raden de orangerie Elswout zeer aan!

Naam: Natasha Hermans
Waardering: 5-Ster

Review:
Incredible! We had the most magical wedding, the venue is beautiful and staff are incredibly kind and so accommodating. Could not recommend Orangerie Elswout enough for a wedding! A huge thank you to everyone

Naam: Barth Kappeyne van de Coppello
Waardering: 4-Ster

Review:
alles was goed, het geleidelijk coachen in voorbereiding, de bediening (Top)
Tip was dat ik zaterdag 2 juli ondanks herhaaldelijke telefoontjes overdag niet werd teruggebeld.... en daardoor klopte de tafelschikking niet met mijn voorbereiding (gelijke poten van de U-vorm)

Naam: Jurgen van Dijk
Waardering: 5-Ster

Review:
Prachtige locatie, heerlijk eten in ruime hoeveelheden en goede bediening.

Naam: Bo Heijnen
Waardering: 5-Ster

Review:
Voor onze bruiloft zijn we als een blok gevallen voor de locatie, deze is werkelijk prachtig. Alles was tot in de puntjes geregeld! Het weer zat niet mee met onze bruiloft, maar daar hebben we niets van gemerkt omdat het team het programma zo gemakkelijk omgooide. Trouwen in Orangerie Elswout is een enorme aanrader. Heel veel dank! Groetjes Rob en Bo

Naam: Erik Terpstra
Waardering: 5-Ster

Review:
Het was echt een fantastische dag. De organisatie was ontzettend goed. Er werd erg meegedacht, zowel met de mogelijkheid van eigen champagne inbrengen als een zelfgemaakte bruidstaart. Ik vind het ook erg knap hoe het eten en serveren ervan georganiseerd was. Goed warm, goede timing, afgestemd op de stukjes die tussendoor werden gedaan. We hebben niks te klagen gehad. Ik word emotioneel als ik terugdenk aan de dag en dat is zeker ook de verdienste van orangerie Elswout

Naam: Nina Malashina
Waardering: 5-Ster

Review:
Beautiful location, great staff, amazing organization. We had our wedding at Orangerie last weekend and it was an even better day than we could have imagined. Everyone working there is very professional, nice and helpful. In days leading up the big day we have been getting timely responses to all our questions.
All our guests were very happy with the food and the way everything was organized.
Thank you very much to all the staff of Orangerie that helped to make our day more special and carefree.

Naam: Averyl Carnochan
Waardering: 5-Ster

Review:
The Orangerie Elswout was the absolute perfect venue for our spring wedding. We fell in love with the building and grounds the first time we visited but on our wedding day it was something magical! Their event manager, Denise, was so helpful throughout the whole experience and went above and beyond to make sure our personal requests were carried out. The staff on day were also superb, maintaining attentive, friendly and professional throughout the day.
We can’t thank the Orangerie team enough for all they did to make our wedding so special and memorable!
Love from Averyl & Daniel van der Molen
April 2022

Naam: F.J. Abbink
Waardering: 5-Ster

Review:
Prima ontvangst. Denken mee. Professionele, uiterst vriendelijke bediening. Heerlijke hapjes en drankjes. Fijn dat we zowel binnen als buiten konden zitten. De Orangerie in Elswout is een prachtige en unieke locatie. We kijken terug op een uiterst succesvol en heel plezierig 50 jarig huwelijk viering in de Orangerie..

Naam: Anique Goemans
Waardering: 5-Ster

Review:
Onze trouwdag begin augustus was meer dan fantastisch! Nadat het een jaar uit was gesteld werden de Corona regels 2 weken voor onze trouwdag weer aangescherpt. Wat een drama… Maar door het meedenken en de flexibiliteit van Hans en Denise hoefde er bijna niks aangepast te worden. Zij hebben ons er doorheen gesleept en samen met het bediend personeel ervoor gezorgd dat onze dag perfect verzorgd was. De locatie en omgeving zijn zo ontzettend mooi, het eten en de wijnen zijn heerlijk en de communicatie voorafgaande en tijdens de bruiloft met het personeel van Orangerie Elswout is perfect. Wij raden iedereen deze prachtige locatie aan!

Naam: Guido van Rijn
Waardering: 4-Ster

Review:
Heel fijne bediening. Uitstekende patisserie. Prachtige zaal en omgeving.

Het grote probleem: het parkeren. Gasten van mij hebben drie kwartier moeten wachten op een parkeerplaats. Er zouden dan ook gereserveerde parkeerplaatsen moeten zijn voor de Orangerie.

In mijn contract stond dat er op speciaal verzoek van de gastheer twee bitterballen zouden worden geserveerd. ik heb geen bal gezien.

Hartelijk dank aan de bediening en de keuken voor een heerlijk relaxte middag.

Guido van Rijn

Naam: Annebel van Selms
Waardering: 5-Ster

Review:
We hebben een onvergetelijke avond gehad! De voorbereidingen waren erg prettig en alles op de avond zelf verliep top, heel veel dank!!

Naam: Xiomara Amato - Pique
Waardering: 5-Ster

Review:
Lieve allemaal van Orangerie Elswout,
Wat hebben we heerlijk gegeten en gedronken, wat hebben we lekker kunnen dansen; Orangerie Elswout als trouw locatie is simpelweg de beste keus die we hebben gemaakt. Jullie hebben onze dag tot een onvergetelijke gemaakt en daarvoor zijn we ontzettend dankbaar!

Naam: Jacky den Boef
Waardering: 5-Ster

Review:
Mijn man en ik zijn hier afgelopen weekend getrouwd en het was fantastisch! Niet alleen de locatie is adembenemend, maar ook het personeel is vriendelijk en professioneel. Ze hebben ervoor gezorgd dat het ons werkelijk aan niets ontbrak. De Orangerie is echt een aanrader voor feesten en partijen!

Denise & Hans, nogmaals bedankt voor jullie bijdrage aan onze onvergetelijke dag ??

Naam: Erik de Rijk
Waardering: 5-Ster

Review:
Los van dat de dag niet beter had gekund kwa weer (en corona-regels die die dag werden afgebouwd) waren wij zeer onder de indruk van de professionele opstelling van al het personeel gedurende de hele dag.
Los van de natuurlijk fantastische lokatie klopte alles. Het eten was zalig en voor iedereen heerlijk wat ik bijna niet kan begrijpen met 110 gasten. Gedurende de ceremonie, het eten en het daarop volgende feest voelden wij (en onze gasten) ons continue in de watten gelegd en dat de taarten-maker de gluten-vrije taartjes was vergeten was zo geruisloos opgelost dat wij (het bruidspaar) dit pas de volgende dag te horen kregen...

Kort samengevat: Hulde en ONWIJS bedankt voor deze onvergetelijke dag!

Naam: Pieter van de Spek
Waardering: 5-Ster

Review:
Net terug van week Londen even reactie op feest 23/9

In een woord ...GEWELDIG...

Naam: Evert Gerrits
Waardering: 5-Ster

Review:
Het was een warm bad. Wat een geweldig team. Vanaf het eerste contact met Hans Baar en daarna met Denise de Vogel werden wij verrast door de warme contacten. Het hele personeel heeft op de bruiloft een top prestatie neergezet wat betreft kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Bij deze willen wij een ieder nogmaals bedanken voor het succesvol verloop van onze bruiloft. Ook onze gasten waren allemaal laaiend enthousiast.

Naam: Stacey Vermeulen
Waardering: 3-Ster

Review:
Geachte heer/mevrouw,

op 17 september 2021 heeft onze bruiloft plaatsgevonden. Na een lange corona periode heeft het ruim 1,5 jaar langer geduurd dan gepland. Tussendoor zijn er updates geweest over de mogelijkheden wat wel en niet toegestaan is. Er is meerdere malen contact geweest met Denise voordat onze dag ging plaatsvinden. I.v.m. de maatregelen hebben wij onze dagindeling omgegooid. Het officiële feest is naar de middag gehaald en de gastenlijst is hierop aangepast.
Bij aankomst op 17 september was Denise ons aanspreekpunt voor deze dag niet aanwezig, Babette had deze functie waargenomen. Aangezien het weer 's ochtends minder was hadden wij de mogelijkheid gekregen om de ceremonie naar binnen te verplaatsen. Dit kwam rouw op ons dak. Er mochten namelijk maar 40 mensen in de zaal plaatsvinden. Waarom zijn wij hier niet eerder van op de hoogte gebracht terwijl er meerdere malen contact is geweest? Ondanks dat Babette niet op de hoogte was van de locatie heb ik van mijn zus, de ceremoniemeester, begrepen dat het contact verder ondanks de communicatie vooraf, voorspoedig is verlopen.
Daarnaast was het bier 2 uur na het borrel/feest moment in de middag op terwijl het nog 1 uur langer zou duren. Na ook meerdere malen te hebben aangegeven dat er veel en stevige bierdrinkers zouden komen is hier niet goed op ingespeeld. Diner verliep verder zoals gepland, bediening was heel vriendelijk en accuraat en als laatste heeft Kim deze dag heel fijn afgesloten. Wij hebben deze dag verder als heel fijn ervaren maar wij hadden wel iets meer inleving verwacht. Wij snappen dat dit dagelijkse routine is maar voor ons was dit super spannend en de dag van onze leven. Daarnaast zit er uiteraard ook een goede betaling aan vast.

Mocht verder contact wenselijk zijn vernemen wij het graag.

Met vriendelijke groet