DIT ZEGGEN ONZE GASTEN

Lees hier wat onze bruidsparen over Orangerie Elswout zeggen en laat je inspireren. Je bent van harte welkom om zelf te kijken naar onze prachtige locatie om een onvergetelijke trouwdag te beleven!

DIT ZEGGEN ONZE GASTEN

Lees hier wat onze bruidsparen over Orangerie Elswout zeggen en laat je inspireren. Je bent van harte welkom om zelf te kijken naar onze prachtige locatie om een onvergetelijke trouwdag te beleven!
Naam: Tim Verbeek
Waardering: 5-Ster

Review:
Echt geweldige verzorging, er werd aan alles gedacht en we zijn compleet ontzorgd. Service is zeer goed en erg vriendelijk personeel.

Naam: Peter Beemsterboer
Waardering: 4-Ster

Review:
De bediening door Raoul en Ezra was leuk en ontspannen. De hapjes van de Afternoon Tea waren echt heerlijk!

Het enige wat storend is zijn soms de onduidelijke e-mails vooraf, die niet altijd op ons van toepassing waren. Maar het contact vooraf met Chrissy Stolwijk was voor ons prima en afdoende!

Naam: Sascha van Doorn
Waardering: 5-Ster

Review:
We hebben een fantastische huwelijksdag gehad. Ondanks de regen was de hele dag geweldig. Het eten was heerlijk, de locatie prachtig en het personeel zeer behulpzaam. Ze zorgden ervoor dat alles perfect verliep en de gasten zich zeer welkom voelden. Zeer aan te raden!

Naam: Joriaan van den Hoogen
Waardering: 5-Ster

Review:
Wij hebben een prachtige bruiloft gehad bij de orangerie. De locatie en het landgoed zien er fantastisch uit. Het eten was heerlijk en de bediening vriendelijk en altijd behulpzaam.

Naam: Julia Mangione
Waardering: 5-Ster

Review:
Prachtige locatie en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. We hebben een onvergetelijke trouwdag gehad!

Naam: Manon Eshuijs
Waardering: 5-Ster

Review:
Wat een prachtige dag en een prachtige locatie. Wat hebben wij genoten de dag vloog voorbij en alles was tot in de puntjes geregeld met geweldig eten, een heerlijke bruidstaart en hele mooie styling van Rijkaard. Wij zouden zonder twijfel weer voor deze locatie kiezen en ook de vaste leveranciers kan ik iedereen aanraden.

Naam: Loet de Steenhuijsen Piters
Waardering: 5-Ster

Review:
Prachtige entourage en aangenaam personeel. We kijken terug op een warme en persoonlijke bruiloft.

Naam: Stijn Braun
Waardering: 5-Ster

Review:
We hebben een super fijne dag gehad. De dag was alles wat we ons er van voorgesteld hadden en daar heeft het personeel op een mooie manier aan bijgedragen. Het eten en de wijn waren buitengewoon. Wij gaan nog lang met een grote glimlach terugkijken op deze dag!

Naam: Sarah Khidir
Waardering: 5-Ster

Review:
Wij hebben op 4 augustus 2023 een geweldige bruiloft gehad bij Orangerie Elswout. Alle facetten van de dag verliepen zoals wij gehoopt hadden, en zelfs nog beter! Een ervaren en zeer vriendelijk team stond klaar en dacht zowel tijdens de voorbereiding als op de dag zelf met ons en de ceremoniemeesters mee. Het team werkte fijn samen met leveranciers en had op de dag oog voor ons en de gasten. Hierdoor konden we ontspannen en maximaal genieten van onze bruiloft. Het eten was lekker en goed aangepast op onze voorkeuren. Een klein verbeterpunt zou zijn om al tijdens het detailgesprek te bespreken wat de goede timing is van de verschillende fasen van de dag en wat voor tijden wij het best op de uitnodigingskaarten kunnen zetten. Wij hadden dit niet besproken en moesten de avondgasten nog appen wat later te komen dan op de kaart stond. Wij raden Orangerie Elswout zeker aan als trouwlocatie en zullen er in de toekomst met warme herinneringen terugkomen. Bedankt voor jullie inzet!
Sarah en Camiel

Naam: Charlotte Smittenaar
Waardering: 5-Ster

Review:
We hebben echt een onvergetelijke dag gehad. Alles klopte: de locatie zag er prachtig uit, het eten was heerlijk, het personeel ontzettend vriendelijk en de sfeer was goed en fijn. De omgang, de communicatie en samenwerking in aanloop naar de dag, en op de dag zelf, hebben wij als heel prettig ervaren. Bedankt voor het verzorgen van de mooiste dag van ons leven!

Naam: Iris Jabroer
Waardering: 5-Ster

Review:
Fantastische dag, super goede organisatie en afstemming. Alles tot in de puntjes geregeld, service, eten, gastvrijheid, alles was top. Vanuit de ceremoniemeesters een speciale dank naar Thijs.

Naam: Julia Peltenburg
Waardering: 5-Ster

Review:
Wat een prachtige locatie, service en communicatie. Orangerie probeert mee te denken op meerdere terreinen. We zijn heel blij met deze locatie voor onze bruiloft.

Naam: Rutger ten Ham
Waardering: 5-Ster

Review:
Fantastische trouwdag gehad, perfecte service communicatie tijdens en in de aanloop naar ons huwelijk, Italiaanse diner was ook heerlijk. Geweldige en onvergetelijke dag!

Naam: Rutger ten Ham
Waardering: 5-Ster

Review:
Fantastische trouwdag gehad, perfecte service communicatie tijdens en in de aanloop naar ons huwelijk, Italiaanse diner was ook heerlijk. Geweldige en onvergetelijke dag!

Naam: Benedict Beeker
Waardering: 4-Ster

Review:
Overall very happy with the event, food and drinks were well received, service was good, general look & feel as agreed. Denise was helpful thoughout the planning. Some issues though: last minute notice that two long tables would be better than three - had to change carefully crafted seating arrangement on short notice. Next time please notify earlier. No speakers set up outside even though we had aligned we would need them for the ceremony which was originally planned outside incl mic and mic stand and then again for reception and dinner for background music and also mic for speeches. Work around solution was ok but not great. „Midnight snacks“ were already being served straight after the cake instead of later. Music for end of ceremony didn’t start straight away when ceremony was finished as per instructions. Bar ran out of gin before end of the evening.

Naam: Mw. Wagstaff
Waardering: 5-Ster

Review:
Velen van onze gasten gaven complimenten over het eten, de presentatie en de allervriendelijkste bediening. Ook de chef en zijn personeel verdienden een pluim. De wandeling met boswachters was ook een prima onderbreking en werd zeer gewaardeerd. De dag was voor ons heel fijn en geslaagd.

Naam: Lousa Hsu
Waardering: 5-Ster

Review:
We willen jullie enorm bedanken voor een fantastische bruiloft! De dag verliep echt geweldig. Ten eerste was het tijdens de ceremonie en borrel alles keurig geregeld. Was het diner heerlijk en werd er zeer goed gelet op de dieetwensen. En werden alle gasten tijdens het feest goed voorzien van drankjes en hapjes, er werd scherp gelet op lege glazen :). Mede door de hulp van Denise de Vogel, zowel vooraf als op de dag zelf, en het personeel op ons bruiloft is het voor ons een dag geworden om nooit te vergeten.

Groet,
Rico en Lousa

Naam: Shan-Li Nio
Waardering: 5-Ster

Review:
Het was echt een top dag. Het eten was heerlijk en echt meer dan genoeg. Het team was super aardig en meedenkend. En ze hadden ons zelf verzonnen welkomstdrankjes idee geweldig uitgevoerd. We hebben het enorm naar ons zin gehad. En de locatie was natuurlijk prachtig. Zeker in de golden hour toen de feestgasten net aankwamen zag het er echt sprookjesachtig uit.

Naam: Coby Daniels
Waardering: 5-Ster

Review:
Beste mensen,
In alles, met alles en door alles hebben jullie een topprestatie geleverd, waar niet allen wij maar ook onze gasten met volle teugen van hebben genoten.
Zelfs voor prachtig weer was gezorgd.
Dank, dank, en nog eens dank,
Coby en jennes Daniëls.

Naam: Mattijs Nollen
Waardering: 5-Ster

Review:
Wij hebben een fantastische huwelijksdag achter de rug.
Het was volledig verzorgd, het eten was heerlijk en alles was TOP in orde!
Daarnaast veel oog voor het bruidspaar (glaasje water, meeleven, meelopen, een knipoog tijdens het bedienen van de muziek) of een verzorgende ice pack voor onze zoon die viel. Dat maakte dat we ons heel erg op ons gemak voelden, gezien voelden. :-)
Wellicht een kleine tip: in de aanloop naar het huwelijk is er goede communicatie geweest via de mail. Wel denken we dat een overzicht, meer een kapstok van waar je allemaal aan moet denken en wanneer, wel prettig zou kunnen zijn. Misschien op papier van tevoren alvast een tijdlijn, vragen die ingevuld kunnen worden o.i.d.. Dat helpt denken wij bij het totaal overzicht.

Nogmaals heel veel DANK! Jullie zijn een heel belangrijk onderdeel van onze liefdevolle dag geweest!

warme groeten, Sanne & Mattijs

Naam: Frans Willem Lantink
Waardering: 5-Ster

Review:
De ontvangst op 25 juni was zeer verzorgd, de afspraken waren goed nagekomen. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de lunch, en dat vonden de gasten ook. Ook de geselecteerde wijnen waren uitstekend. Het personeel was zeer vriendelijke en behulpzaam. Het kindermenu voor de twee kinderen werd zeer gewaardeerd. Enige puntje: het aankomen van de bijzondere menu's was soms wat rommelig/verlaat. Verder heel tevreden, ik kijk terug op een geslaagd feest, ook de hulp bij het wegbrengen van de cadeautjes werd gewaardeerd.

Naam: Arnt Aalbers
Waardering: 5-Ster

Review:
Elswout is een prachtige locatie; licht, luchtig en smaakvol. We boften met het weer waardoor we tot laat konden borrelen in de tuin.
De begeleiding door het omvangrijke team Elswout was van het eerste contact tot en met het laatste moment bijzonder vriendelijk, attent en deskundig. Het heeft onze gasten aan niets ontbroken, het liep op rolletjes en we hebben een heerlijke dag gehad. Jill en Arnt

Naam: Jamie van Eekhout
Waardering: 5-Ster

Review:
We hebben een fantastische dag gehad!! We zijn nog steeds aan het nagenieten :)
Ook de aanloop er naar toe was fijn. Er was voldoende ruimte voor overleg en er werd goed meegedacht! Bedankt voor alles!

Naam: Marleen van der Velden
Waardering: 5-Ster

Review:
Orangerie Elswout is een ongelooflijk prachtige locatie om te trouwen. We zouden het zo weer doen. Maar niet alleen omdat de locatie geweldig is, ook het hele vriendelijke personeel, de kwaliteit van het eten, de heldere en flexibele manier van afstemmen zijn echt super goed geweest. Ook van onze gasten horen we alleen maar lovende reacties terug over de zeer goede service, hoge kwaliteit van het eten en de prachtige plek.
Voor ons was het werkelijk een sprookjes huwelijk op een sprookjesachtige locatie!
Team Orangerie Elswout, heel erg bedankt voor al jullie fijne inzet, geweldige service en betrokkenheid! Blije groet, Ivar en Marleen

Naam: Thijs van Eijk
Waardering: 5-Ster

Review:
Wij hebben onze bruiloft bij Elswout gevierd.
Perfecte locatie en organisatie. Goed eten, fijne ambience en top feest gehad.

Naam: Isa Brueren
Waardering: 5-Ster

Review:
Het was geweldig! We hebben de meest fantastische dag gehad. Alles zag er prachtig uit (de muren die jullie opnieuw hebben behangen vielen ons ook op ;)), alle staf was ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam, het eten was heerlijk! Al onze gasten hebben een geweldige dag gehad, iedereen vond de Orangerie prachtig en heeft genoten van jullie eten en de service (expliciet benoemd). Het waren ook de kleine dingen die heel attent zijn en heel fijn waren en zo professioneel van jullie kant (zoals het glaasje water dat mijn vader en ik kregen bij aankomst). Bedankt! Ook namens Kumail. Hartelijke groet, Isa

Naam: Max Nijhuis
Waardering: 5-Ster

Review:
Onze bruiloft bij Orangerie Elswout was fantastisch! Alles was tot in de puntjes geregeld en wij hebben alleen maar hoogtepunten beleefd op onze bijzonder dag.

Naam: Rose Atkinson
Waardering: 5-Ster

Review:
Wij hebben een fantastische bruiloft gehad bij Orangerie Elswout! Alles was tot in de puntjes geregeld: ontzettend vriendelijk personeel, goede bediening, heerlijk eten en drinken, de locatie zag er schitterend uit, vragen werden snel beantwoord. Onze gasten vonden het een erg chique ervaring en zijn vol lof over de Orangerie. Het was ook fijn om voor de ceremonie foto’s en video’s te kunnen maken op het prachtige landgoed. Bedankt voor alles, Max & Rose

Naam: Simone Polman
Waardering: 5-Ster

Review:
Beste allen,

Bij deze willen wij jullie onwijs bedanken voor de geweldige dag die wij hebben gehad bij jullie.
Jullie hebben zo goed voor ons gezorgd, wat leidde toen een onbezorgde en vlekkeloze dag.
Van de afstemming van te voren tot het zorgen dat de ceremonie goed verliep.
Nogmaals onwijs fijn, woorden schieten bijna te kort!

Wij zouden het heel fijn vinden als jullie deze woorden willen doorgeven aan iedereen die deze dag heeft geholpen!

Liefs,
Joost & Simone

Naam: Yorrian Mathot
Waardering: 5-Ster

Review:
Een prachtige locatie en geweldig personeel. Wij zijn volledig ontzorgt tijdens onze grote dag en alles wat tot in de puntjes geregeld. Beter kon niet!