DIT ZEGGEN ONZE GASTEN

Lees hier wat onze bruidsparen over Orangerie Elswout zeggen en laat je inspireren. Je bent van harte welkom om zelf te kijken naar onze prachtige locatie om een onvergetelijke trouwdag te beleven!

DIT ZEGGEN ONZE GASTEN

Lees hier wat onze bruidsparen over Orangerie Elswout zeggen en laat je inspireren. Je bent van harte welkom om zelf te kijken naar onze prachtige locatie om een onvergetelijke trouwdag te beleven!
Naam: Yvonne Hofman
Waardering: 1-Ster

Review:
Erg tevreden ! Alleen verbaast het me dat ik op het eind geen inzicht kreeg op mijn vraag wat er verbruikt was aan drank en koffie etc. Met alle vertrouwen , maar ik heb zelf een aantal bruiloften gecaterd en we hielden precies eeen staat van dranken bij , die we aan het eind van het feest aan de ceremoniemeester konden laten zien en die dan gefotografeerd kon worden. zodat er geen latere vergissingen kunnen ontstaan . Ik kreeg nu te horen dat ik dat twee weken later wel zou horen . Als je ergens gegeten en gedronken hebt met een gezelschap dan krijg je op het eind toch ook de nota zodat je die kunt inzien ?

Hoewel we verder zeer tevreden zijn is dit stukje zakelijkheid nu iets dat ik niet vind passen bij de verdere keurige gang van zaken . In het voortraject hebben jullie ook zeer strak de betalingen beheerd. Vandaar mijn verbazing.

Naam: Nelleke Polderman
Waardering: 5-Ster

Review:
Het weer zat erg mee. Maar de prachtige locatie, het voortreffelijke eten, de vriendelijke en snelle bediening, de flexibiliteit waarmee jullie insprongen op laatkomers, de apparatuur, dit alles maakte het tot een topmiddag waar iedereen heel blij van werd.

Naam: Hanna Hyvarinen
Waardering: 5-Ster

Review:
Our day was amazing, the food was delicious and I loved all the snacks too. Communication with the team was smooth and overall the whole experience was perfect.

Naam: Wil de Backer
Waardering: 5-Ster

Review:
Prachtige locatie, geweldige service. En een heerlijk lunchdiner. Relaxte en adequate bediening. Complimenten voor de organisatie.

Naam: Charlotte Brouwer
Waardering: 5-Ster

Review:
We hebben een fantastische dag gehad! Het personeel is heel flexibel en behulpzaam, het eten was heerlijk en de ambiance geweldig! Ik zou iedereen aanraden hier te trouwen.

Naam: Michael Aardema
Waardering: 5-Ster

Review:
Hele bijzondere bruiloft gehad bij deze top locatie. Werkelijk alles was goed geregeld. Bedankt!

Naam: Dick Hoogenberg
Waardering: 5-Ster

Review:
goede sfeer, prachtig pand, goede bediening, lekker eten, mooi weer, heldere communicatie (ook al is communiceren via de website niet mijn sterkste kant)

Naam: Mevrouw Tax van Schaik
Waardering: 5-Ster

Review:
Alles goed verzorgd , eten en bediening was dik in orde.
Enig puntje: de communicatie verloopt erg stroef.

Naam: Romy Hendriks
Waardering: 5-Ster

Review:
Wat een prachtlocatie! Met het uitzoeken van een locatie moest en zou het de Orangerie worden, met de blauwe kozijnen en een mooi bos is het een droomlocatie. Ondanks dat wij niet heel mooi weer hadden en zijn wij binnen getrouwd, was het alsnog prachtig! Het personeel was ook top, gezellig en de communicatie ging ook soepel! Alles was goed geregeld voor het zorgen van onze droombruiloft.

Naam: Marie-José van Gijtenbeek
Waardering: 5-Ster

Review:
Prachtige entourage! Voortraject, verzorging en catering allemaal top in orde. Veel complimenten gehad voor mijn afscheid, ik geef ze hierbij graag door.

Naam: Robin Rosseboom
Waardering: 5-Ster

Review:
Wat hebben wij een mooie dag gehad en was alles tot in de puntjes geregeld door jullie. Echt iedereen was zo positief over de locatie. Het eten was echt zo mooi en lekker. Dank jullie wel .

Naam: J.A.J. Lodder
Waardering: 5-Ster

Review:
Wij hebben een fantastische avond gehad, alles was tot in de puntjes verzorgd.
Het eten was heerlijk, de standaard huiswijnen waren prima en werden door wijnkenners binnen onze vriendenkring hoog gewaardeerd.
Meerdere gasten met dieetwensen gaven aan dat dit ook zeer goed verzorgd was.
Verder was al het personeel buitengewoon vriendelijk en attent. Bijvoorbeeld ook bij het afvoeren van cadeaus naar de cadeautafel.
Een van onze vrienden is architect en gaf aan dat de akoestiek in de eetruimte wat te wensen overliet, hij gaf aan dat hier met simpele aanpassingen een grote verbetering is te bewerkstelligen zonder de sfeer van de ruimte aan te tasten.
Al met al was het (wederom) een memorabel feest!

Naam: Jesper Zijlstra
Waardering: 5-Ster

Review:
Het was een prachtige dag. Het personeel was heel attent, beleefd, kundig en behulpzaam. Niks was te gek of te moeilijk en altijd bereid mee te denken. Stonden direct voor je klaar. Zelfs met de voorbereidingen en het opruimen.
Het Italiaanse buffet was erg lekker en ruim. Zeker Het voorgerecht, de verschillende antipasti was heerlijk. De kalfslende was fantastisch. Goed op smaak en botermals.
Al met al, we hadden op niks beters kunnen hopen. Ze hebben er echt bij geholpen dat dit de mooiste dag van ons leven was.

Naam: Nina Zaadnoordijk
Waardering: 5-Ster

Review:
We hebben een geweldige bruiloft gehad bij Orangerie Elsowout! Wat een vriendelijk personeel dat ook nog eens enorm behulpzaam is in de voorbereidingen en op de dag zelf. We hebben ons nergens druk over hoeven maken. Al met al een prachtige locatie waarbij je qua de organisatie is goede handen bent.

Naam: Sander van der Lee
Waardering: 5-Ster

Review:
Prachtige locatie voor zowel de ceremonie binnen als buiten. Personeel was geweldig en flexibel op de dag zelf. Je betaalt hier wel pittig voor maar je krijgt er wel kwaliteit voor terug. Dankjewel voor het faciliteren van onze perfecte dag!

Naam: Marc van der Velde
Waardering: 5-Ster

Review:
Ondanks wat miscommunicatie over het eten verliep de hele dag verder fantastisch. Wij zouden het zeker aanraden

Naam: Linde Fentener van Vlissingen
Waardering: 5-Ster

Review:
Het was top ook naar ieders tevredenheid!

Naam: Arie Westerlaken
Waardering: 5-Ster

Review:
Het was top !

Naam: Caroline Marques
Waardering: 5-Ster

Review:
Everything was amazing! Such a perfect day, the location is a dream, the staff was so polite and helpful, it really made all the difference, we had the most wonderful wedding!

Naam: Paul Brill
Waardering: 1-Ster

Review:
Wij zijn zeer tevreden over de organisatie en het verloop van onze reünie. Conscientieuze voorbereiding, mooie ambiance, goede bediening, attractieve en smakelijke hapjes. We hadden ook het geluk van een mooie zonnige dag, al betekende dat wel dat het extra druk was op de weg naar Elswout en bij het parkeerterrein. Daardoor was een aantal gasten flink te laat. Daaraan kunnen jullie natuurlijk niets doen, maar misschien valt te overwegen om in zo’n geval een kleine uitlooptijd in te bouwen. Verder niets dan lof.

Naam: Guido Monster
Waardering: 5-Ster

Review:
Onze trouwdag op 8-12-23 was een groot succes en iedereen keek zijn ogen uit op deze prachtige locatie. Naast de schoonheid van de locatie heeft het team achter Elswout er mede voor gezorgd dat wij een perfecte dag hadden. Het was erg fijn dat wij als bruidspaar ons vertrouwen konden plaatsen in de vaardigheden en expertise van het team achter Elswout, en daarmee een stuk van de 'planningstress' konden loslaten. Elswout is ook in de wintermaanden dus erg geschikt als trouwlocatie. Het diner was heerlijk en goed verzorgd. Alles is helemaal goed gegaan en dat mag ook zeker benoemd worden!

Bedankt, namens Guido en Lieke

Naam: Erika en Mark van der Spruijt
Waardering: 5-Ster

Review:
Wij hebben een geweldige avond gehad. Ontzettend aardig personeel en zeker Raoel was een topper. Zeer goed oplettende gastheer.
Hebben twee aandacht punten, groene deur bij de ingang was dicht mensen die niet bekend waren vonden het erg moeilijk te vinden en het was ook erg donker voor de gasten de weg naar de locatie toen.
Volgens mij hadden wij de parkeer kosten afgekocht dan is het in de toekomst beter om de slagboom na het feest open te zetten, er stonden toch wat mens met hun auto voor de slagboom die er niet uit konden.

Sate en frietjes waren top. Alleen de bitter garnituur viel tegen en er was net iets te weinig van .

Maar dit zijn kleine puntjes want wij en onze gasten hebben een topavond gehad door jullie Prachtige locatie en geweldig personeel.

Nogmaals ontzettend bedankt,

met vriendelijke groeten,

Mark en Erika van der Spruijt

Naam: Tim van Montfort
Waardering: 5-Ster

Review:
We hebben erg genoten van de prachtige dag, goede zorgen en lekker eten. Elswout was altijd direct bereikbaar bij vragen of opmerkingen. Hans bij het eerste gesprek en daarna Denise met haar team hebben ons een geweldige dag bezorgd. Nogmaals bedankt!
Tim & Rooske

Naam: Charlotte van Dedem
Waardering: 4-Ster

Review:
Ik kan helaas niet nog een extra halve ster geven. Graag geven wij dus 4 en half sterren. Alles was bijna perfekt geregeld. Het eten was ongelofelijk lekker en goed gecombineerd met het drank. De service was uitstekend en heel erg vriendelijk. Onze gasten en wij hebben erg genoten.
Wel een aantal punten die wij iets minder vonden. Vooraf was het wel fijn geweest wie je contactpersoon was om je met de voorbereidingen te helpen (was in het begin niemand). En op de avond zelf; het diner met 150 man in de tent was te krap. Dat is dus geen aanrader.

Naam: Shannon de Bruin
Waardering: 5-Ster

Review:
Vanaf ons eerste gesprek bij de Orangerie meteen een fijn gevoel gehad. Het contact met Denise is continu super fijn geweest. Geen 1 vraag of aanpassing was teveel.
De grote dag zelf, hebben wij ervaren als GEWELDIG. Ondanks dat er wat fout ging vanuit onze eigen organisatie, en de ceremonie uiteindelijk 1 uur later begon, heeft al het personeel continu meegedacht en meegeholpen.
Iedereen was zó ontzettend vriendelijk en behulpzaam, vanaf het eerste moment totdat het feest was afgelopen.
We zijn ontzettend blij geweest met onze keuze voor Orangerie Elswout.
Bedankt voor alles!

Naam: A. van Geest Koelemeijer
Waardering: 5-Ster

Review:
Mijn review had ik al naar u toegestuurd.

Naam: Carina Kok
Waardering: 5-Ster

Review:
Wij hebben een supermooie huwelijksdag gehad bij Orangerie Elswout. Alles was tot in de puntjes geregeld. De locatie is uiteraard prachtig, maar wat ons ook enorm aansprak is het vriendelijke en kundige personeel. Vooraf goede communicatie, wensen konden nog tot het laatste moment worden veranderd, het personeel vroeg ons op de dag zelf steeds of alles naar wens was, we hebben genoten. Het eten was ook heerlijk! Veel complimenten van gasten gekregen ook over de locatie.
Bedankt!!

Naam: A. van Geest Koelemeijer
Waardering: 5-Ster

Review:
Het was een fijn, ongedwongen feest op een prachtige locatie, met heerlijk weer. Ik ben er nog steeds vol van. Allemaal lieve mensen om je heen, wat wil je nog meer?
Iedereen was blij en zeker met de fijne bediening, die enthousiast met alle mogelijke wensen meedacht. Handig ook dat er een microfoon en een piano tot onze beschikking waren. Dank u wel voor de buitengewoon goede ontvangst op deze dag. Een groet van Ans van Geest.

Naam: Tim Verbeek
Waardering: 5-Ster

Review:
Echt geweldige verzorging, er werd aan alles gedacht en we zijn compleet ontzorgd. Service is zeer goed en erg vriendelijk personeel.

Naam: Peter Beemsterboer
Waardering: 4-Ster

Review:
De bediening door Raoul en Ezra was leuk en ontspannen. De hapjes van de Afternoon Tea waren echt heerlijk!

Het enige wat storend is zijn soms de onduidelijke e-mails vooraf, die niet altijd op ons van toepassing waren. Maar het contact vooraf met Chrissy Stolwijk was voor ons prima en afdoende!