Feesten & gelegenheden

Orangerie Elswout is de ideale plek voor feesten en partijen. Denk hierbij aan het vieren van een verjaardag, jubileumfeest, baby borrel of een reünie. Wij hebben hiervoor gelegenheid zowel binnen als buiten. Wij denken graag met jullie mee.

Bruiloft

Orangerie Elswout is dé plek om jullie complete bruiloft te vieren. Stijlvol, sprookjesachtig en gastvrij. Jullie kunnen zelfs je ja-woord hier geven: Orangerie Elswout is door de gemeente Bloemendaal aangewezen als officiële trouwlocatie. Lees alles over trouwen

meer info

Jubileum

Sfeer, ambiance... Orangerie Elswout biedt een warm welkom voor elk denkbaar jubileum. Van een kroonjaar-verjaardag tot een koperen, zilveren of zelfs gouden huwelijk. Vier een gedenkwaardige dag in stijl en maak je jubileum onvergetelijk!

meer info

High Tea

Een fraai verzorgde Engelse High Tea: dan denk je aan traditie, stijl en grenzeloos genieten. Geen betere plek denkbaar om je te laten verwennen met thee met scones, clotted cream en nog veel meer heerlijks. Met z'n tweeën, familie of je allerbeste vrienden!

meer info

Promotiefeest

Afgestudeerd of gepromoveerd? Dat is een moment waarbij formaliteit en feestelijkheid elkaar ontmoeten. En dat past helemaal bij Orangerie Elswout. Vier je titel met bubbels en lekkers, en als je meer wilt: alles is mogelijk om meesterlijk te feesten.

meer info

Reünie

Oude vrienden, collega's of studiegenoten zien elkaar weer en halen herinneringen op. Sterke verhalen, warme ontmoetingen en hernieuwde kennismakingen op een plek waar heden en verleden in elkaar overgaan. Goed je weer te zien, bij Orangerie Elswout!

meer info

Condoleance

Afscheid nemen wordt ontmoeten op een waardige plek, aandachtig verzorgd in de sfeer die jij passend vindt. In plaats van een aula of uitvaartcentrum kun je ook bij de Orangerie Elswout terecht. Een prachtige, stijlvolle plek met volop ruimte binnen en buiten.

meer info

Neem contact op

Heb je een vraag of een opmerking over een feest of gelegenheid?
Vul het onderstaande formulier in, we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Wat is uw naam?


Wat is uw Emailadres?
Wat voor gelegenheid?


Aantal personen
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer