Feesten & gelegenheden

Niet alleen voor bruiloften is Orangerie Elswout de ideale plek. Onze zalen en terrassen zijn geschikt voor de meest uiteenlopende feestelijkheden. We zorgen voor de perfecte sfeer, aankleding en entourage.

Informeer naar de mogelijkheden

Jubileum

Jubileum

meer info

Sfeer, ambiance... Orangerie Elswout biedt een warm welkom voor elk denkbaar jubileum. Van een kroonjaar-verjaardag tot een koperen, zilveren of zelfs gouden huwelijk. Vier een gedenkwaardige dag in stijl en maak je jubileum onvergetelijk!

Bruiloft

Bruiloft

meer info

Orangerie Elswout is dé plek om jullie complete bruiloft te vieren. Stijlvol, sprookjesachtig en gastvrij. Jullie kunnen zelfs je ja-woord hier geven: Orangerie Elswout is door de gemeente Bloemendaal aangewezen als officiële trouwlocatie. Lees alles over trouwen

High Tea

High Tea

meer info

Een fraai verzorgde Engelse High Tea: dan denk je aan traditie, stijl en grenzeloos genieten. Geen betere plek denkbaar om je te laten verwennen met thee met scones, clotted cream en nog veel meer heerlijks. Met z'n tweeën, familie of je allerbeste vrienden!

Baby borrel

Baby borrel

meer info

Hoera, een baby! Dat wil je vieren met opa's, oma's, familie en vrienden... iedereen natuurlijk. En hoe leuk is het om dat te doen bij Orangerie Elswout! De beschuit met muisjes spreekt voor zich, maar wij maken er echt iets speciaals van. Een groots welkom voor jullie kleine!

Entertainment

Entertainment

meer info

Tijd om te feesten? Dan toveren we de locatie om tot een chique balzaal of een trendy club. Hier zorgt de dj of swingende live-band voor een onvergetelijke avond tot in de kleine uurtjes. Entertainment nodig? Wij adviseren je natuurlijk graag!

Verjaardag

Verjaardag

meer info

Is je huis te klein voor al je vrienden of heb je gewoon zin om je verjaardag met je gasten mee te vieren zonder zelf om te kijken naar de hapjes, drankjes en muziek? Kom dan naar Orangerie Elswout en je voelt je jariger dan ooit. Happy birthday, let's party!

Promotiefeest

Promotiefeest

meer info

Afgestudeerd of gepromoveerd? Dat is een moment waarbij formaliteit en feestelijkheid elkaar ontmoeten. En dat past helemaal bij Orangerie Elswout. Vier je titel met bubbels en lekkers, en als je meer wilt: alles is mogelijk om meesterlijk te feesten.

Reünie

Reünie

meer info

Oude vrienden, collega's of studiegenoten zien elkaar weer en halen herinneringen op. Sterke verhalen, warme ontmoetingen en hernieuwde kennismakingen op een plek waar heden en verleden in elkaar overgaan. Goed je weer te zien, bij Orangerie Elswout!

Condoleance

Condoleance

meer info

Afscheid nemen wordt ontmoeten op een waardige plek, aandachtig verzorgd in de sfeer die jij passend vindt. In plaats van een aula of uitvaartcentrum kun je ook bij de Orangerie Elswout terecht. Een prachtige, stijlvolle plek met volop ruimte binnen en buiten.

Neem contact op

Heb je een vraag of een opmerking over een feest of gelegenheid?
Vul het onderstaande formulier in, we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Wat is uw naam?


Wat is uw Emailadres?
Wat voor gelegenheid?


Aantal personen
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer