We zijn weer open!

U bent van harte welkom bij Orangerie Elswout. Wij hebben er super veel zin in en we hebben een leuk programma samengesteld waarbij we vanzelfsprekend alle veiligheidsmaatregelen hanteren.

U kunt maximaal genieten zoals u van ons gewend bent!

We zijn weer open
vanaf 7 juni!

Vanaf  7 juni bent u weer van harte welkom bij Orangerie Elswout. Wij hebben er super veel zin in en we hebben een leuk programma samengesteld waarbij we vanzelfsprekend alle veiligheidsmaatregelen hanteren.

U kunt weer maximaal genieten zoals u van ons gewend bent!

Ons programma

Voor deze zomer is Orangerie Elswout geen locatie waar evenementen gehouden zullen worden.
Dat biedt mogelijkheden! We hebben een leuk programma samengesteld om te genieten van de Orangerie.

Op de zaterdagavonden in juni, juli en augustus kunt u genieten van een heerlijke "Bastard Barbeque" onder begeleiding van diverse artiesten.
U kunt zoals u dat gewend bent ook terecht voor de Afternoon Tea op de zondagen.
Van woensdag t/m zondag kunt u langskomen om een Picknick tas To Go af te halen met allerlei lekkers.

We hopen u snel te mogen ontvangen!
Team Orangerie.
Orangerie Elswout op zaterdag
-- Horeca helpt Cultuur! --

De BBQ avonden onder begeleiding van muziek vangen aan met een inloop tussen 18:00 en 19:00 uur

Juli

Zaterdag 4 juli Uitverkocht

ACOUSTIC SESSIONS TOP 2000
 • Informatie over Acoustic Sessions

  Deze drie professionele musici werden individueel veel geboekt voor jazzclubs, theater, radio of televisie. Daar waar u in de grote theatershows de muziek wel hoort maar niet ziet, is de kans groot dat u toch heeft geluisterd naar één van deze mannen.

  Naast hun optredens zijn zij ook verbonden aan het conservatorium en geven zij lessen in hun specifieke instrument. Ook voor hen is de coronacrisis van grote invloed geweest op hun dagelijkse werk en inkomen. De lessen lagen stil, de theaters sloten hun deuren maar de kosten liepen door. Samen besloten zij om op afstand individueel te repeteren en een show samen te stellen: Acoustic Sessions Top 2000. 

  Acoustic Sessions Top 2000 bestaat uit een drie-mans formatie die liedjes akoestisch ten gehore brengen uit de Top 2000; Engels- en Nederlandstalig. Marcel Mulders, Merijn Den Boer en Erik Verhoef brengen de liedjes op overtuigende wijze. Van Nirvana tot De Dijk, van Elvis tot Muse, van Johnny Cash tot aan U2. Een avond genieten!

€49,50 p.p.

Reserveren niet meer mogelijk

Zaterdag 11 juli Beschikbaar

MAAS
 • Informatie over Maas

  Maas, een gezelschap dat zich in de theaterwereld op een mooie positie heeft gezet, is door de coronacrisis nu ook zonder werk. En wat willen zij graag hun prachtige meesterwerken laten horen! Laat u verassen en verwennen met prachtige creaties van deze vijf meeste muzikanten! 

  Vijf topmuzikanten nemen je mee op een imponerende reis waarin klassiek en pop samensmelten. Harmonieus, met meeslepende arrangementen en prachtige meerstemmige zang. Een tijdloze ontmoeting tussen grote klassieke meesters en iconen uit de popmuziek. Beleef hoe het werk van componisten als Bach, Rossini en Beethoven prachtig samengaat met muziek van onder meer The Beatles, Stromae en Prince. Reis mee door een muzikale wereld die al je emoties prikkelt. Maas verbindt, verleidt en verrast.

  Met: Jeroen van Erven (basgitaar/zang), Daniëlle Hovers (percussie/zang), Gerrit de Groot (gitaar/zang),

  Wikke van Wershoven (piano/toetsen/zang) en Jurgen Feskens (trompet/bugel/zang).

€49,50 p.p.

Reserveer nu

Zaterdag 18 juli Beschikbaar

La familia
 • Informatie over La Familia

  Beleef in eigen land de unieke sfeer van Italië op 18 juli aanstaande, met schitterende muziek van niemand minder dan de vocalisten familie LA FAMILIA.

  “Een optreden van La Familia bijwonen is eigenlijk meer een beleving… een beleving van echt samenzijn. Het is de kracht van Carla, Paul en Belinda dat zij met hun stemmen en uitstraling mensen met zichzelf en met elkaar op hartsniveau verbinden, als waren het één grote familie. Of ze nu in theater of concertgebouw staan of bij een intiem diner. Quote: “Ik waande me de ene keer op het Vrijthof en de andere keer weer alsof ik bij hen thuis op de bank zat.”

  Wat deed La Familia in pré coronatijd?
  De muzikale theater happenings, betroffen interactieve theater concerten van La Familia in samenwerking met lokale koren en dansers met muziek in de sfeer van André Rieu , Andrea Bocelli en Il Divo. Als 1 grote familie met elkaar genieten van bekende hits, waarbij vocale hoogstandjes zich afwisselen met swing-momenten, en ontroerende kleine liedjes. Lopende programma’s waren: “Een Rondje Vrijthof”, “Viva Italia”, “Swing Along on ’45”, “Happy New Year” en “And so this is Christmas!”

€49,50 p.p.

Reserveer nu

Zaterdag 25 juli Beschikbaar

Bobbi
 • Informatie over Bobbi

  Een Nederlandse zangeres die een Franstalig album maakt met eigen pop-chansons, dat is uniek. Bobbi heet deze dame! Maar dat is niet het enige. ‘De teksten zijn Bobbi’s idee, en de instrumenten die gebruikt zijn, zijn authentieke instrumenten uit de jaren zestig en zeventig. Alles live. Haar album is zojuist uit. Dit album nam drie jaar in beslag en zoiets haal je echt niet uit de computer.’vertelt Bobbi “Bobbi” is Margriet Planting en zij volgde de kunstacademie in Den Haag. Zij speelde tien jaar met twee andere vrouwen in Zazí. Dat leverde drie platen op, een grote zomerhit en optredens zoals in het voorprogramma onder bij Charles Aznavour, en in regelmatig terugkerende televisie programma’s.

  Godin
  De elpee wordt op 25 juli gepresenteerd bij de Orangerie Elswout. De hoes is een bijzonder mooie montage waarin Bobbi met het bruine poedeltje Polly door een roze lucht vliegt in een lichtblauwe Citroën DS. ‘In Nederland heet die auto ‘snoek’, maar in het Frans ‘déesse’, godin. Dat geeft het verschil in denken al aan.’ Het titlenummer is dan ook “Godin”

  ‘Pop rouge’, noemt Margriet Planting haar nieuwe genre. ‘Het is muziek van deze tijd, maar met de sensualiteit van het chanson van toen.’ Hoor Juliette Gréco en zie Brigitte Bardot. Dat gaat best expliciet, in ‘Je me souviens’. Dat lied is ook een knipoog naar het zwoele orgeltje en de hijgende zang van Jane Birkin in ‘Je t’aime moi non plus’ van Serge Gainsbourg, uit 1969. Ook bij Bobbi vormen de gezongen passie, het Hammondorgel en de wurlitzer, nog zo’n historisch toetsenbord, een licht-erotisch trio.

€49,50 p.p.

Reserveer nu

Orangerie Elswout Picknick To Go

Orangerie Elswout
Picknick To Go

Nieuw: van woensdag t/m zondag, Picknicktas To Go.

In de zomer zijn wij de hele week geopend, uitgezonderd maandagen en dinsdagen. Tussen 10.00 en 17.00 uur kunt u bij ons een goed gevulde PicknickTas afhalen. Deze tas bevat lekkernijen zoals mediterraans brood, charcuterie, Beemsterkaas en nog veel meer lekkers. Ook aan een drankje en vers fruit is gedacht.

U kunt de Picknick Tas To Go voor €22,50 p.p. afhalen aan de deur (op basis van beschikbaarheid) of reserveer er nu een vooraf.

Orangerie Elswout op zondag

Orangerie Elswout
op zondag

Zondag open van 10.30 tot 17.30

Genieten op ons terras
Ons terras is uitgebreid tot in de appelboomgaard! Geniet van de producten uit onze kaart met een beperkte maar des te versere keuze.  Voor ons terras hoeft u niet telefonisch te reserveren. Kom lekker langs wanneer het u uitkomt en bij aankomst reserveert u een tafel bij de entree.

Genieten van de Afternoon Tea
Wilt u in de Orangerie genieten van onze bekende Afternoon Tea? Ook dit kan weer op zondag. Voor de Afternoon tea dient u wel vooraf te reserveren. Wij hebben dan een mooi gedekte tafel voor u klaar staan.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer