Trouwen bij de Orangerie

Laat je inspireren

Hoe ziet jullie huwelijksdag er uit? Dat mogen jullie helemaal zelf bepalen. Wij stellen alles in het werk om jullie wensen en dromen uit te voeren. Inspiratie nodig? Kijk dan hier eens wat bruidsparen die jullie voorgingen te vertellen hebben.

Deze bruidsparen
gingen jullie voor

Al jaren kiezen bruidsparen Orangerie Elswout als droomlocatie voor hun bruiloft. Allemaal met hun eigen wensen, aankleding en sfeer. Doe alvast inspiratie op voor jullie eigen bruiloft en lees de ervaringen van bruidsparen die julle voorgingen!

Geef elkaar het jawoord

Orangerie Elswout is door de gemeente Bloemendaal aangewezen als officiële trouwlocatie. Zo kunnen jullie je gehele huwelijksdag op één locatie vieren.

Locatie styling

Willen jullie het plaatje echt compleet hebben, dan kun je kiezen voor exclusieve locatiestyling door een van onze design partners. Zij zorgen voor het bedenken en uitvoeren van het totale visuele concept van jullie bruiloft, met daarin onder andere (bloem)decoraties, styling, uitnodigingen, fotografen en meer. Zo wordt alles echt één geheel op jullie grote dag.

Culinaire verwennerij

Op jullie mooiste dag draait alles om de liefde, dus ook de liefde voor lekker eten. Onze keukenbrigade tovert voor jullie en jullie gasten gepassioneerd een culinair diner op tafel. Uiteraard met de smaken van het seizoen: van een hartverwarmend diner in de wintermaanden tot een mediterrane feesttafel in de zomer. Hebben jullie speciale wensen? Geen enkel probleem!

Het feest

Een van de mooiste zalen van de orangerie is de feestzaal. Hier kan jullie feest ongestoord tot leven komen, inclusief elke vorm van muziek die je maar wenst. Jullie gasten krijgen volop ruimte op de dansvloer of kiezen voor een plekje aan de gezellige bar. Als jullie willen, kunnen we zelfs een tweede zaal erbij betrekken voor de gasten die even rustig willen bijkomen van het bruisende feestgedruis. En wat dachten jullie van de kleurmogelijkheden die de ingebouwde led-verlichting biedt? Zo wordt jullie styling ook in kleur perfect afgerond!

Trouwlocatie Noord Holland

Inspiratie & Ideeën

Hier kun je je voor één dag prins of prinses voelen: wij zorgen voor de hofhouding en een vorstelijk onthaal. Gastvrije verzorging, culinair genieten en een royale ontvangst voor jullie als paar, maar ook voor al jullie gasten. En kijk eens naar buiten: is het geen geweldig uitzicht? Laat je hier inspireren!

  Video's

  Laat je inspireren
  Nog meer indrukken van wat er bij Orangerie Elswout mogelijk is? Bekijk dan de video's van eerdere bruiloften en bedenk: hoe willen jullie het?

  Jorg & Sanny

  Wendy & Erik

  Pim & Denise

  Dit zeggen onze bruidsparen:

  Naam: Anoniem
  Waardering: 5-Ster

  Review:
  Wij hebben een fantastische bruiloft gehad bij Orangerie Elswout, wat een prachtige locatie en fantastisch team! Het hele team heeft er vanaf het begin alles aan gedaan om ons de mooiste dag van ons leven te geven en dat is zeker geslaagd! Wij hebben een ontspannen, zorgeloze trouwdag gehad en het team zorgde ervoor dat wij ons nergens druk over hoefde te maken. Het enige wat wij hoefden te doen was genieten. Het is een prachtige locatie voor foto's en je kan er ook nog eens een fantastisch feest van maken 's avonds. Wauw! Hans, Denise en Kaylee, onwijs bedankt voor jullie inzet!

  Naam: Selena Wang & Jesse Eilers
  Waardering: 5-Ster

  Review:
  Wij hebben de mooiste dag van ons leven gehad bij Orangerie Elswout. We hadden ons geen mooiere bruiloft kunnen voorstellen, of ook maar durven wensen. De locatie zelf, het personeel, het eten, de flexibiliteit, de organisatie. Het was allemaal tot in perfectie geregeld, en het heeft echt het verschil gemaakt. Wij zijn Orangerie Elswout enorm dankbaar, en hebben de beste beslissing gemaakt om deze locatie te kiezen voor onze bruiloft.

  Naam: Sanne
  Waardering: 5-Ster

  Review:
  Een jaar vooraf zijn wij bij Orangerie Elswout terecht gekomen. Eigenlijk waren we instant verliefd op de prachtige locatie en omgeving en wisten we direct dat we hier graag wilden trouwen. Echter is het een luxe locatie in het hoge segment en lag deze dus iets boven budget. Samen met onze contactpersoon hebben we duidelijk in beeld gekregen wat hier de mogelijkheden in waren en konden we uiteindelijk toch de knoop door hakken om hier te gaan trouwen! Vooraf was de communicatie helaas af een toe ietwat langzaam en onzorgvuldig, maar na dit te hebben aangegeven ging dit gelukkig wat beter. Op de dag zelf had partymanager Babet de leiding, en onze ceremoniemeesters waren enorm over haar te spreken! Goede communicatie, ze had alles goed onder controle en alles verliep op rolletjes. Vanwege het goede weer konden wij buiten op het bordes trouwen, wat echt een prachtige plek is! Het seizoensmenu dat wij als diner hadden was ontzettend lekker en we hebben hier enkel positieve reacties op ontvangen. Al met al zijn we enorm positief over de locatie en zouden we deze zeker aanraden!

  Hebben jullie trouwplannen?

  Wij realiseren ze!

  Bij Orangerie Elswout bezorgen we jullie graag de bruiloft van jullie dromen. Zo groot als je wilt, van ontbijt tot huwelijksfeest. En helemaal uniek. Want hoeveel huwelijken er bij ons ook al zijn gesloten, niet één was hetzelfde.

  Kom met ons praten. Dan laten we jullie niet alleen onze mogelijkheden zien, maar luisteren we vooral naar júllie wensen. En die kunnen ons niet gek genoeg zijn!

  Wat is je naam?


  Wat is je Emailadres?  Ongeldige invoer