Trouwen in de Orangerie
Laat je inspireren

Hoe ziet jullie huwelijksdag er uit? Dat mogen jullie helemaal zelf bepalen.
Wij stellen alles in het werk om jullie wensen en dromen uit te voeren.
Inspiratie nodig? Kijk dan hier eens wat bruidsparen die jullie voorgingen te vertellen hebben.

Lees meer over de mogelijkheden

Deze bruidsparen gingen jullie voor

Al jaren kiezen bruidsparen Orangerie Elswout als droomlocatie voor hun bruiloft. Allemaal met hun eigen wensen, aankleding en sfeer. Doe alvast inspiratie op voor jullie eigen bruiloft en lees de ervaringen van bruidsparen die julle voorgingen!

Geef elkaar het jawoord

Orangerie Elswout is door de gemeente Bloemendaal aangewezen als officiële trouwlocatie. Zo kunnen jullie je gehele huwelijksdag op één locatie vieren.

Locatie styling

Willen jullie het plaatje echt compleet hebben, dan kun je kiezen voor exclusieve locatiestyling door een van onze design partners. Zij zorgen voor het bedenken en uitvoeren van het totale visuele concept van jullie bruiloft, met daarin onder andere (bloem)decoraties, styling, uitnodigingen, fotografen en meer. Zo wordt alles echt één geheel op jullie grote dag.

Culinaire verwennerij

Op jullie mooiste dag draait alles om de liefde, dus ook de liefde voor lekker eten. Onze keukenbrigade tovert voor jullie en jullie gasten gepassioneerd een culinair diner op tafel. Uiteraard met de smaken van het seizoen: van een hartverwarmend diner in de wintermaanden tot een mediterrane feesttafel in de zomer. Hebben jullie speciale wensen? Geen enkel probleem!

Het feest

Een van de mooiste zalen van de orangerie is de Partyzaal. Hier kan jullie feest ongestoord tot leven komen, inclusief elke vorm van muziek die je maar wenst. Jullie gasten krijgen volop ruimte op de dansvloer of kiezen voor een plekje aan de gezellige bar. Als jullie willen, kunnen we zelfs een tweede zaal erbij betrekken voor de gasten die even rustig willen bijkomen van het bruisende feestgedruis. En wat dachten jullie van de kleurmogelijkheden die de ingebouwde led-verlichting biedt? Zo wordt jullie styling ook in kleur perfect afgerond!

Trouwlocatie
Inspiratie en ideeën

Hier kun je je voor één dag prins of prinses voelen: wij zorgen voor de hofhouding en een vorstelijk onthaal. Gastvrije verzorging, culinair genieten en een royale ontvangst voor jullie als paar, maar ook voor al jullie gasten. En kijk eens naar buiten: is het geen geweldig uitzicht? Laat je hier inspireren!

Meer weten over hoe wij werken?

Video's
Inspiratie en ideeën

Nog meer indrukken van wat er bij Orangerie Elswout mogelijk is? Bekijk dan de video's van eerdere bruiloften en bedenk: hoe willen jullie het?

Jorg & Sanny

Kwok & Than

Wendy & Erik

Paul & Monica

Pim & Denise

Dit zeggen onze bruidsparen:

Joost en zijn team hebben een geweldige bijdrage geleverd aan een voor ons onvergetelijke dag!

Een dag om nooit te vergeten, mede dankzij hun inzet.Ook onze gasten hebben genoten en we hebben heel veel complimenten ontvangen over de organisatie en verzorging.

Het eten was ook fantastisch! We hebben zorgeloos kunnen genieten, de communicatie verliep zeer prettig en er werd echt geluisterd naar onze wensen. Niets was te veel, Orangerie, Bedankt!!

Vincent en Kimberly

SSSSS

Op 7 mei 2016 zijn we getrouwd, waarbij Orangerie Elswout de locatie was voor de ontvangst & lunch en het diner met de daggasten, en de feestlocatie voor de avondgasten.

De trouwceremonies vonden plaats in Haarlem. Niets dan lof voor het vriendelijke en zeer professionele team van Orangerie Elswout. De afstemming vooraf was plezierig. Het team was op de dag zelf zeer behulpzaam. Mede dankzij hun inzet was het voor ons en de gasten een hele ontspannen en plezierige dag. Eten en drinken waren uitstekend verzorgd. Een absolute aanrader!

Edwin en Citra

SSSSS

De eerste keer dat ik het landgoed van de Orangerie Elswout betrad wist ik al dat wij hier onze bruiloft zouden gaan vieren.

Het was een ervaring om nooit meer te vergeten. Wij hebben hier een borrel, diner en feest gehouden. De professionele aanpak van de medewerkers van de Orangerie bij alle aspecten van mijn bruiloft en het geweldig lekker a la carte diner (gemaakt voor 100 personen) hebben mijn verwachtingen overtroffen.

Een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding die ik iedereen zal aanraden.

Gert en Karin

SSSSS

Ideeën? Wij realiseren ze!

Bij Orangerie Elswout bezorgen we jullie graag de bruiloft van jullie dromen. Zo groot als je wilt, van ontbijt tot huwelijksfeest. En helemaal uniek. Want hoeveel huwelijken er bij ons ook al zijn gesloten, niet één was hetzelfde.

Kom met ons praten. Dan laten we jullie niet alleen onze mogelijkheden zien, maar luisteren we vooral naar júllie wensen. En die kunnen ons niet gek genoeg zijn!

Neem contact met ons op!

Wat is je naam?


Wat is je Emailadres?