Zelf belevenop zondag

Op zondag kunt u zelf de sfeer komen proeven bij de Orangerie Elswout. Op landgoed Elswout is het altijd mooi om te wandelen. Heeft u zin in een kopje koffie of potje thee, misschien een lekker gebakje erbij?
U kunt bij ons terecht!

Onze keuken werkt met pure en ambachtelijke producten verwerkt in een verse huisgemaakte soep of lekkere salade bijvoorbeeld . Ook kunt u proeven van onze eigen gemaakte hapjes of amuses.
Kom de sfeer op het landgoed proeven en geniet!

Zondag open

Op zondag openen wij onze deuren voor een hapje, drankje of kopje koffie.

Openingstijden: 10:30 uur tot 17:30 uur.
Nb. de keuken is open tot 17:00 uur.

coffee

Afternoon Tea

De Orangerie staat op het bijzondere landgoed Elswout, waar ooit Keizerin Sissi en Napoleon logeerden. Wandel over lommerrijke paden naar dit bijzondere pand, waar wij u van harte welkom heten. Deze middag serveren wij voor u in Engelse stijl een prachtige Afternoon Tea. Waan u ‘Queen Mum’ in het Londense Ritz Hotel en laat u verwennen.


Gedurende de middag worden traditionele scones, eggles, muffins en brownies afgewisseld met hartige hapjes als fingersandwiches, quiches en canapés. Wij serveren de gerechtjes in klassieke etagères maar ook als kleine amuses, waarbij alles elkaar steeds afwisselt.

Hierbij serveren wij thee 
 van het huis Harney & Sons.

De prijs van de Afternoon Tea bedraagt €32,50 per persoon
en is alleen op reservering mogelijk op zondagen.
Aanvang vanaf 13.30 uur.

Tip!

Combineer de Afternoon Tea met een wandeling onder leiding van een gids.
Kijk voor meer informatie en reserveringen op de site van Verkennemerland.

Proeven

Graag laten wij u kennismaken met alles wat Orangerie Elswout te bieden heeft. Onze keuken werkt met pure en ambachtelijke producten, verwerkt in bijvoorbeeld een verse huisgemaakte soep of lekkere salade. Ook kunt u proeven van onze eigen gemaakte hapjes en amuses.
Kom de sfeer op het landgoed proeven en geniet!

Wandelen op Landgoed Elswout

Storm of kou, zon of bewolkt... het is altijd mooi op het landgoed. Landgoed Elswout is vrij toegankelijk voor wandelaars. Kijk voor meer informatie over het landgoed op de website van Staatsbosbeheer of op deze site over Elswout. U kunt ook een gids reserveren voor een wandeling langs de bijzondere plekjes op het landgoed. Tip maak een  wandeling als onderbreking van uw festiviteiten of Afternoon Tea in de Orangerie. Reserveren kan via de site van Verkennemerland.

Vraag of opmerking?

Vul het onderstaande formulier in, we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wat is je naam?


Wat is je Emailadres?