Hoe werken we
Een goede voorbereiding

Natuurlijk wil je dat jullie huwelijksdag onvergetelijk wordt. Een goede voorbereiding is daarbij voor jullie net zo belangrijk als voor ons. Hier onder laten we jullie een paar onderdelen van onze werkwijze zien.
Van de grote lijnen tot de kleinste details, we hebben overal aandacht voor!

Lees meer over onze werkwijze

Locatiebezichtiging, optie en offerte

Als jullie willen trouwen in de Orangerie, maken we graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding. Hierna kunnen we een optie plaatsen en maken we een vervolgafspraak voor het samenstellen van een offerte. Deze vrijblijvende offerte en de optie blijven twee weken geldig.

Detailbespreking

Enkele weken voor jullie bruiloftsfeest maken we nogmaals een afspraak om alle details door te nemen. Hoeveel gasten komen er, komt er een band, welk menu stellen we samen, zijn er nog bijzondere zaken, etc. Alles samen is bepalend voor de uiteindelijke factuur.

Omzetgarantie

In de Orangerie werken we met omzetgaranties. Dat houdt in dat de totale reserveringswaarde op een bepaalde datum aan een minimaal bedrag moet voldoen. Zodra wij de gewenste datum weten, kunnen wij meteen vertellen wat de omzetgarantie voor die dag is.

Exclusiviteit en zaalverhuur

Welke ruimtes jullie gebruiken, is afhankelijk van het aantal gasten en het programma. Voor het gebruik van de locatie berekenen wij zaalhuur. Daarnaast zijn er dagen dat wij de locatie uitsluitend verhuren op basis van exclusiviteit. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Voorwaarden voor eigen versieringen

Uiteraard mogen jullie de locatie naar eigen wens (laten) decoreren. Via ons kun je de bloemdecoratie laten verzorgen, maar natuurlijk mag je dat ook zelf doen. Wat we helaas niet kunnen toestaan, is het gebruik van

confetti/serpentines, crêpepapier, rijst, rozenblaadjes, bellenblaasinstallaties, rookmachines, vuurkorven, vuurwerk en wensballonnen.

Ideeën? Wij denken met je mee!

Bij Orangerie Elswout bezorgen we jullie graag de bruiloft van jullie dromen. Zo groot als je wilt, van ontbijt tot huwelijksfeest. En helemaal uniek. Want hoeveel huwelijken er bij ons ook al zijn gesloten, niet één was hetzelfde.

Kom met ons praten. Dan laten we jullie niet alleen onze mogelijkheden zien, maar luisteren we vooral naar júllie wensen. En die kunnen ons niet gek genoeg zijn!

Neem contact met ons op!

Wat is je naam?


Wat is je Emailadres?Ongeldige invoer