Hemmo en Jolien

Op 04-09-2020 hebben wij onze bruiloft bij Orangerie Elswout mogen vieren. Wij waren voor corona al zo goed als klaar met de planning en zouden in eerste instantie voor een ceremonie, borrel/diner met daggasten gaan met daarna een avondfeest met avondgasten. In overleg met Hans en Denise hebben wij het programma omgegooid en coronaproof weten te maken.

Uiteindelijk hebben wij met ongeveer 60 man een prachtige ceremonie in de boomgaard kunnen houden, daarna geborreld met alle gasten en met 30 man genoten van een heerlijk driegangen diner met aansluitend een naborrel in de feestzaal met muziek. Heerlijke wijnen, hapjes en prachtige couverts. Alles liep gesmeerd qua service en bediening en precies zoals wij het voor ogen hadden voor dit plan B.

Elswout is een prachtige locatie. Ruim opgezet dus zeker geschikt voor een bruiloft in coronatijd. Veel van onze gasten vonden de ceremonie en borrel bijzonderder dan een avondfeest. Er is zo, ook op 1.5 meter afstand, juist veel meer aandacht voor elkaar. Complimenten voor Denise voor het fijne contact en meedenken. Af en toe was het even schakelen na het aankondigen van weer nieuwe maatregelen, ook voor de Orangerie, maar wij kijken terug op de mooiste dag van ons leven. Ook in coronatijd kun je een prachtige bruiloft hebben! Heel veel dank!

Met hartelijke groet,
Jolien en Hemmo Meinardi

Fotografie: Yara Photography

Hemmo Jolien Weddings Yara Photography 5320
Hemmo Jolien Weddings Yara Photography 0997
Hemmo Jolien Weddings Yara Photography 0026
Hemmo Jolien Weddings Yara Photography 1289
Hemmo Jolien Weddings Yara Photography 0107
Hemmo Jolien Weddings Yara Photography 0282
Hemmo Jolien Weddings Yara Photography 0800
Hemmo Jolien Weddings Yara Photography 0021
Hemmo Jolien Weddings Yara Photography 1180
Hemmo Jolien Weddings Yara Photography 0095
Hemmo Jolien Weddings Yara Photography 0594
Hemmo Jolien Weddings Yara Photography 1062
Hemmo Jolien Weddings Yara Photography 1197

Hebben jullie trouwplannen?

Wij realiseren ze!

Bij Orangerie Elswout bezorgen we jullie graag de bruiloft van jullie dromen. Zo groot als je wilt, van ontbijt tot huwelijksfeest. En helemaal uniek. Want hoeveel huwelijken er bij ons ook al zijn gesloten, niet één was hetzelfde.

Kom met ons praten. Dan laten we jullie niet alleen onze mogelijkheden zien, maar luisteren we vooral naar júllie wensen. En die kunnen ons niet gek genoeg zijn!

Wat is je naam?


Wat is je Emailadres?Ongeldige invoer