DIT ZEGGEN ONZE GASTEN

Lees hier wat onze bruidsparen over Orangerie Elswout zeggen en laat je inspireren. Je bent van harte welkom om zelf te kijken naar onze prachtige locatie om een onvergetelijke trouwdag te beleven!

DIT ZEGGEN ONZE GASTEN

Lees hier wat onze bruidsparen over Orangerie Elswout zeggen en laat je inspireren. Je bent van harte welkom om zelf te kijken naar onze prachtige locatie om een onvergetelijke trouwdag te beleven!
Naam: Caroline Marques
Waardering: 5-Ster

Review:
Everything was amazing! Such a perfect day, the location is a dream, the staff was so polite and helpful, it really made all the difference, we had the most wonderful wedding!

Naam: Paul Brill
Waardering: 1-Ster

Review:
Wij zijn zeer tevreden over de organisatie en het verloop van onze reünie. Conscientieuze voorbereiding, mooie ambiance, goede bediening, attractieve en smakelijke hapjes. We hadden ook het geluk van een mooie zonnige dag, al betekende dat wel dat het extra druk was op de weg naar Elswout en bij het parkeerterrein. Daardoor was een aantal gasten flink te laat. Daaraan kunnen jullie natuurlijk niets doen, maar misschien valt te overwegen om in zo’n geval een kleine uitlooptijd in te bouwen. Verder niets dan lof.

Naam: Guido Monster
Waardering: 5-Ster

Review:
Onze trouwdag op 8-12-23 was een groot succes en iedereen keek zijn ogen uit op deze prachtige locatie. Naast de schoonheid van de locatie heeft het team achter Elswout er mede voor gezorgd dat wij een perfecte dag hadden. Het was erg fijn dat wij als bruidspaar ons vertrouwen konden plaatsen in de vaardigheden en expertise van het team achter Elswout, en daarmee een stuk van de 'planningstress' konden loslaten. Elswout is ook in de wintermaanden dus erg geschikt als trouwlocatie. Het diner was heerlijk en goed verzorgd. Alles is helemaal goed gegaan en dat mag ook zeker benoemd worden!

Bedankt, namens Guido en Lieke

Naam: Erika en Mark van der Spruijt
Waardering: 5-Ster

Review:
Wij hebben een geweldige avond gehad. Ontzettend aardig personeel en zeker Raoel was een topper. Zeer goed oplettende gastheer.
Hebben twee aandacht punten, groene deur bij de ingang was dicht mensen die niet bekend waren vonden het erg moeilijk te vinden en het was ook erg donker voor de gasten de weg naar de locatie toen.
Volgens mij hadden wij de parkeer kosten afgekocht dan is het in de toekomst beter om de slagboom na het feest open te zetten, er stonden toch wat mens met hun auto voor de slagboom die er niet uit konden.

Sate en frietjes waren top. Alleen de bitter garnituur viel tegen en er was net iets te weinig van .

Maar dit zijn kleine puntjes want wij en onze gasten hebben een topavond gehad door jullie Prachtige locatie en geweldig personeel.

Nogmaals ontzettend bedankt,

met vriendelijke groeten,

Mark en Erika van der Spruijt

Naam: Tim van Montfort
Waardering: 5-Ster

Review:
We hebben erg genoten van de prachtige dag, goede zorgen en lekker eten. Elswout was altijd direct bereikbaar bij vragen of opmerkingen. Hans bij het eerste gesprek en daarna Denise met haar team hebben ons een geweldige dag bezorgd. Nogmaals bedankt!
Tim & Rooske

Naam: Charlotte van Dedem
Waardering: 4-Ster

Review:
Ik kan helaas niet nog een extra halve ster geven. Graag geven wij dus 4 en half sterren. Alles was bijna perfekt geregeld. Het eten was ongelofelijk lekker en goed gecombineerd met het drank. De service was uitstekend en heel erg vriendelijk. Onze gasten en wij hebben erg genoten.
Wel een aantal punten die wij iets minder vonden. Vooraf was het wel fijn geweest wie je contactpersoon was om je met de voorbereidingen te helpen (was in het begin niemand). En op de avond zelf; het diner met 150 man in de tent was te krap. Dat is dus geen aanrader.

Naam: Shannon de Bruin
Waardering: 5-Ster

Review:
Vanaf ons eerste gesprek bij de Orangerie meteen een fijn gevoel gehad. Het contact met Denise is continu super fijn geweest. Geen 1 vraag of aanpassing was teveel.
De grote dag zelf, hebben wij ervaren als GEWELDIG. Ondanks dat er wat fout ging vanuit onze eigen organisatie, en de ceremonie uiteindelijk 1 uur later begon, heeft al het personeel continu meegedacht en meegeholpen.
Iedereen was zó ontzettend vriendelijk en behulpzaam, vanaf het eerste moment totdat het feest was afgelopen.
We zijn ontzettend blij geweest met onze keuze voor Orangerie Elswout.
Bedankt voor alles!

Naam: A. van Geest Koelemeijer
Waardering: 5-Ster

Review:
Mijn review had ik al naar u toegestuurd.

Naam: Carina Kok
Waardering: 5-Ster

Review:
Wij hebben een supermooie huwelijksdag gehad bij Orangerie Elswout. Alles was tot in de puntjes geregeld. De locatie is uiteraard prachtig, maar wat ons ook enorm aansprak is het vriendelijke en kundige personeel. Vooraf goede communicatie, wensen konden nog tot het laatste moment worden veranderd, het personeel vroeg ons op de dag zelf steeds of alles naar wens was, we hebben genoten. Het eten was ook heerlijk! Veel complimenten van gasten gekregen ook over de locatie.
Bedankt!!

Naam: A. van Geest Koelemeijer
Waardering: 5-Ster

Review:
Het was een fijn, ongedwongen feest op een prachtige locatie, met heerlijk weer. Ik ben er nog steeds vol van. Allemaal lieve mensen om je heen, wat wil je nog meer?
Iedereen was blij en zeker met de fijne bediening, die enthousiast met alle mogelijke wensen meedacht. Handig ook dat er een microfoon en een piano tot onze beschikking waren. Dank u wel voor de buitengewoon goede ontvangst op deze dag. Een groet van Ans van Geest.

Naam: Tim Verbeek
Waardering: 5-Ster

Review:
Echt geweldige verzorging, er werd aan alles gedacht en we zijn compleet ontzorgd. Service is zeer goed en erg vriendelijk personeel.

Naam: Peter Beemsterboer
Waardering: 4-Ster

Review:
De bediening door Raoul en Ezra was leuk en ontspannen. De hapjes van de Afternoon Tea waren echt heerlijk!

Het enige wat storend is zijn soms de onduidelijke e-mails vooraf, die niet altijd op ons van toepassing waren. Maar het contact vooraf met Chrissy Stolwijk was voor ons prima en afdoende!

Naam: Sascha van Doorn
Waardering: 5-Ster

Review:
We hebben een fantastische huwelijksdag gehad. Ondanks de regen was de hele dag geweldig. Het eten was heerlijk, de locatie prachtig en het personeel zeer behulpzaam. Ze zorgden ervoor dat alles perfect verliep en de gasten zich zeer welkom voelden. Zeer aan te raden!

Naam: Joriaan van den Hoogen
Waardering: 5-Ster

Review:
Wij hebben een prachtige bruiloft gehad bij de orangerie. De locatie en het landgoed zien er fantastisch uit. Het eten was heerlijk en de bediening vriendelijk en altijd behulpzaam.

Naam: Julia Mangione
Waardering: 5-Ster

Review:
Prachtige locatie en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. We hebben een onvergetelijke trouwdag gehad!

Naam: Manon Eshuijs
Waardering: 5-Ster

Review:
Wat een prachtige dag en een prachtige locatie. Wat hebben wij genoten de dag vloog voorbij en alles was tot in de puntjes geregeld met geweldig eten, een heerlijke bruidstaart en hele mooie styling van Rijkaard. Wij zouden zonder twijfel weer voor deze locatie kiezen en ook de vaste leveranciers kan ik iedereen aanraden.

Naam: Loet de Steenhuijsen Piters
Waardering: 5-Ster

Review:
Prachtige entourage en aangenaam personeel. We kijken terug op een warme en persoonlijke bruiloft.

Naam: Stijn Braun
Waardering: 5-Ster

Review:
We hebben een super fijne dag gehad. De dag was alles wat we ons er van voorgesteld hadden en daar heeft het personeel op een mooie manier aan bijgedragen. Het eten en de wijn waren buitengewoon. Wij gaan nog lang met een grote glimlach terugkijken op deze dag!

Naam: Sarah Khidir
Waardering: 5-Ster

Review:
Wij hebben op 4 augustus 2023 een geweldige bruiloft gehad bij Orangerie Elswout. Alle facetten van de dag verliepen zoals wij gehoopt hadden, en zelfs nog beter! Een ervaren en zeer vriendelijk team stond klaar en dacht zowel tijdens de voorbereiding als op de dag zelf met ons en de ceremoniemeesters mee. Het team werkte fijn samen met leveranciers en had op de dag oog voor ons en de gasten. Hierdoor konden we ontspannen en maximaal genieten van onze bruiloft. Het eten was lekker en goed aangepast op onze voorkeuren. Een klein verbeterpunt zou zijn om al tijdens het detailgesprek te bespreken wat de goede timing is van de verschillende fasen van de dag en wat voor tijden wij het best op de uitnodigingskaarten kunnen zetten. Wij hadden dit niet besproken en moesten de avondgasten nog appen wat later te komen dan op de kaart stond. Wij raden Orangerie Elswout zeker aan als trouwlocatie en zullen er in de toekomst met warme herinneringen terugkomen. Bedankt voor jullie inzet!
Sarah en Camiel

Naam: Charlotte Smittenaar
Waardering: 5-Ster

Review:
We hebben echt een onvergetelijke dag gehad. Alles klopte: de locatie zag er prachtig uit, het eten was heerlijk, het personeel ontzettend vriendelijk en de sfeer was goed en fijn. De omgang, de communicatie en samenwerking in aanloop naar de dag, en op de dag zelf, hebben wij als heel prettig ervaren. Bedankt voor het verzorgen van de mooiste dag van ons leven!

Naam: Iris Jabroer
Waardering: 5-Ster

Review:
Fantastische dag, super goede organisatie en afstemming. Alles tot in de puntjes geregeld, service, eten, gastvrijheid, alles was top. Vanuit de ceremoniemeesters een speciale dank naar Thijs.

Naam: Julia Peltenburg
Waardering: 5-Ster

Review:
Wat een prachtige locatie, service en communicatie. Orangerie probeert mee te denken op meerdere terreinen. We zijn heel blij met deze locatie voor onze bruiloft.

Naam: Rutger ten Ham
Waardering: 5-Ster

Review:
Fantastische trouwdag gehad, perfecte service communicatie tijdens en in de aanloop naar ons huwelijk, Italiaanse diner was ook heerlijk. Geweldige en onvergetelijke dag!

Naam: Rutger ten Ham
Waardering: 5-Ster

Review:
Fantastische trouwdag gehad, perfecte service communicatie tijdens en in de aanloop naar ons huwelijk, Italiaanse diner was ook heerlijk. Geweldige en onvergetelijke dag!

Naam: Benedict Beeker
Waardering: 4-Ster

Review:
Overall very happy with the event, food and drinks were well received, service was good, general look & feel as agreed. Denise was helpful thoughout the planning. Some issues though: last minute notice that two long tables would be better than three - had to change carefully crafted seating arrangement on short notice. Next time please notify earlier. No speakers set up outside even though we had aligned we would need them for the ceremony which was originally planned outside incl mic and mic stand and then again for reception and dinner for background music and also mic for speeches. Work around solution was ok but not great. „Midnight snacks“ were already being served straight after the cake instead of later. Music for end of ceremony didn’t start straight away when ceremony was finished as per instructions. Bar ran out of gin before end of the evening.

Naam: Mw. Wagstaff
Waardering: 5-Ster

Review:
Velen van onze gasten gaven complimenten over het eten, de presentatie en de allervriendelijkste bediening. Ook de chef en zijn personeel verdienden een pluim. De wandeling met boswachters was ook een prima onderbreking en werd zeer gewaardeerd. De dag was voor ons heel fijn en geslaagd.

Naam: Lousa Hsu
Waardering: 5-Ster

Review:
We willen jullie enorm bedanken voor een fantastische bruiloft! De dag verliep echt geweldig. Ten eerste was het tijdens de ceremonie en borrel alles keurig geregeld. Was het diner heerlijk en werd er zeer goed gelet op de dieetwensen. En werden alle gasten tijdens het feest goed voorzien van drankjes en hapjes, er werd scherp gelet op lege glazen :). Mede door de hulp van Denise de Vogel, zowel vooraf als op de dag zelf, en het personeel op ons bruiloft is het voor ons een dag geworden om nooit te vergeten.

Groet,
Rico en Lousa

Naam: Shan-Li Nio
Waardering: 5-Ster

Review:
Het was echt een top dag. Het eten was heerlijk en echt meer dan genoeg. Het team was super aardig en meedenkend. En ze hadden ons zelf verzonnen welkomstdrankjes idee geweldig uitgevoerd. We hebben het enorm naar ons zin gehad. En de locatie was natuurlijk prachtig. Zeker in de golden hour toen de feestgasten net aankwamen zag het er echt sprookjesachtig uit.

Naam: Coby Daniels
Waardering: 5-Ster

Review:
Beste mensen,
In alles, met alles en door alles hebben jullie een topprestatie geleverd, waar niet allen wij maar ook onze gasten met volle teugen van hebben genoten.
Zelfs voor prachtig weer was gezorgd.
Dank, dank, en nog eens dank,
Coby en jennes Daniëls.

Naam: Mattijs Nollen
Waardering: 5-Ster

Review:
Wij hebben een fantastische huwelijksdag achter de rug.
Het was volledig verzorgd, het eten was heerlijk en alles was TOP in orde!
Daarnaast veel oog voor het bruidspaar (glaasje water, meeleven, meelopen, een knipoog tijdens het bedienen van de muziek) of een verzorgende ice pack voor onze zoon die viel. Dat maakte dat we ons heel erg op ons gemak voelden, gezien voelden. :-)
Wellicht een kleine tip: in de aanloop naar het huwelijk is er goede communicatie geweest via de mail. Wel denken we dat een overzicht, meer een kapstok van waar je allemaal aan moet denken en wanneer, wel prettig zou kunnen zijn. Misschien op papier van tevoren alvast een tijdlijn, vragen die ingevuld kunnen worden o.i.d.. Dat helpt denken wij bij het totaal overzicht.

Nogmaals heel veel DANK! Jullie zijn een heel belangrijk onderdeel van onze liefdevolle dag geweest!

warme groeten, Sanne & Mattijs