DIT ZEGGEN ONZE GASTEN

Lees hier wat onze bruidsparen over Orangerie Elswout zeggen en laat je inspireren. Je bent van harte welkom om zelf te kijken naar onze prachtige locatie om een onvergetelijke trouwdag te beleven!

DIT ZEGGEN ONZE GASTEN

Lees hier wat onze bruidsparen over Orangerie Elswout zeggen en laat je inspireren. Je bent van harte welkom om zelf te kijken naar onze prachtige locatie om een onvergetelijke trouwdag te beleven!
Naam: Sanne
Waardering: 5-Ster

Review:
Een jaar vooraf zijn wij bij Orangerie Elswout terecht gekomen. Eigenlijk waren we instant verliefd op de prachtige locatie en omgeving en wisten we direct dat we hier graag wilden trouwen. Echter is het een luxe locatie in het hoge segment en lag deze dus iets boven budget. Samen met onze contactpersoon hebben we duidelijk in beeld gekregen wat hier de mogelijkheden in waren en konden we uiteindelijk toch de knoop door hakken om hier te gaan trouwen! Vooraf was de communicatie helaas af een toe ietwat langzaam en onzorgvuldig, maar na dit te hebben aangegeven ging dit gelukkig wat beter. Op de dag zelf had partymanager Babet de leiding, en onze ceremoniemeesters waren enorm over haar te spreken! Goede communicatie, ze had alles goed onder controle en alles verliep op rolletjes. Vanwege het goede weer konden wij buiten op het bordes trouwen, wat echt een prachtige plek is! Het seizoensmenu dat wij als diner hadden was ontzettend lekker en we hebben hier enkel positieve reacties op ontvangen. Al met al zijn we enorm positief over de locatie en zouden we deze zeker aanraden!

Naam: Anoniem
Waardering: 3-Ster

Review:
Ontzettend mooie en romantische locatie, welke exclusief te reserveren is. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en ze denken ook met je mee. Hoewel er achteraf toch het een en ander niet helemaal volgens afspraak is gegaan, hebben we er desondanks een prachtige & onvergetelijke dag gehad

Naam: Anoniem
Waardering: 5-Ster

Review:
We hebben een geweldige trouwdag gehad op deze locatie. Wij hebben veel zelf bepaald en gedaan wat betreft decoratie en aankleding en de Orangerie liet ons hierin volledig vrij. De uitvoering was perfect en het diner zag er goed uit en was zeer smaakvol. Als je een locatie zoekt die je volledig naar je wensen wil maken dan is dit een uitstekende optie.

Naam: Denise
Waardering: 5-Ster

Review:
Onze gasten vonden -net als wij- de locatie fantastisch en het personeel was super behulpzaam! Het eten en de hapjes waren heerlijk. Het had niet beter en mooier kunnen zijn!

Naam: Merel
Waardering: 5-Ster

Review:
Vanaf kleins af aan was het mijn droom om te trouwen bij de Orangerie en 6 september 2017 kwam die wens uit. De dag was nog mooier als in mijn dromen en daar wil ik de Orangerie heel erg voor bedanken! Wij hebben de gehele dag bij de Orangerie gevierd, van ceremonie t/m het feest. Vooraf hebben we veel contact gehad met Joost Rozendaal en ik kan niet anders zeggen dat wij Joost heel dankbaar zijn, hij heeft alles zo goed voor ons geregeld en was zo behulpzaam, geduldig en nooit was hem iets te veel. Het eten en drinken was fantastisch, de styling door hun stylingpartner was adembenemend en onze dag was mooier dan we ooit hoopte. Ik zou elke dag bij de Orangerie willen trouwen, fairytales do come true daar! Orangerie Elswout nogmaals heel veel dank! Patrick & Merel Kloot?

Naam: Margaretha
Waardering: 5-Ster

Review:
Orangerie Elswout, vanaf het begin dat we de foto van de locatie zagen waren we verliefd en in het echt bleek het net zo fantastisch! Een mooie locatie op een prachtig landgoed. Super communicatie voorafgaand aan de bruiloft en waar mogelijk werd flexibiliteit geboden bij het maken van afspraken. Dat de zon ging schijnen op onze mooie dag en we na de ceremonie naar buiten konden was echt een cadeau'tje! Het eten was heerlijk en tot in de puntjes verzorgd en de bediening verzorgde alle gasten van voldoende drinken en hapjes tijdens het feest. Echt een dag om nooit meer te vergeten, ik raad Orangerie Elswout zeker aan!

Naam: Anoniem
Waardering: 5-Ster

Review:
De communicatie liep erg goed. Als er wat was werd er meteen op gereageerd.We hebben er daar een hele mooie dag en avond gehad. Fam. De ridder

Naam: Kimberley
Waardering: 5-Ster

Review:
Joost en zijn team hebben een geweldige bijdrage geleverd aan een voor ons onvergetelijke dag! Een dag om nooit te vergeten, mede dankzij hun inzet. Ook onze gasten hebben genoten en we hebben heel veel complimenten ontvangen over de organisatie en verzorging. Het eten was ook fantastisch! We hebben zorgeloos kunnen genieten. De communicatie verliep zeer prettig en er werd echt geluisterd naar onze wensen. Niets was te veel.

Naam: Emiel en Martine
Waardering: 5-Ster

Review:
Een prachtige locatie wat ons meteen een WAUW gevoel gaf! Ook onze gasten vonden de locatie sprookjesachtig en fantastisch! We hebben een geweldige dag gehad mede dankzij de goede zorgen van Orangerie Elswout. Het contact vooraf met locatiemanager Joost verliep erg soepel. Hij luisterde goed naar onze wensen. Een groot voordeel vonden wij is dat alles op 1 locatie te vieren is, zonder dat het saai wordt. Wij trouwde op 1 oktober 2016 en het weer was buitengewoon goed. De deuren werden meteen open gezet en de borrel vond buiten plaats. Het leek wel een summer wedding! Het natuurgebied doet buitenlands aan waar we geweldige foto's hebben kunnen maken. Oh en het eten is ook echt heerlijk, ziet er luxe uit en is perfect van smaak.

Naam: Citra & Edwin
Waardering: 5-Ster

Review:
Op 7 mei 2016 zijn we getrouwd, waarbij Orangerie Elswout de locatie was voor de ontvangst & lunch en het diner met de daggasten, en de feestlocatie voor de avondgasten. De trouwceremonies vonden plaats in Haarlem. Niets dan lof voor het vriendelijke en zeer professionele team van Orangerie Elswout. De afstemming vooraf was plezierig. Het team was op de dag zelf zeer behulpzaam. Mede dankzij hun inzet was het voor ons en de gasten een hele ontspannen en plezierige dag. Eten en drinken waren uitstekend verzorgd. Een absolute aanrader!

Naam: Monica
Waardering: 4-Ster

Review:
Wij hebben een geweldige trouwdag mogen hebben op Orangerie Elswout, de medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam. Ook een prachtige omgeving waar mooIe foto's gemaakt kunnen worden. Als je een trouwdag wilt om nooit meer te vergeten, dan moet je gewoon trouwen in Orangerie Elswout.

Naam: Anoniem
Waardering: 5-Ster

Review:
Erg prettige samenwerking! Goede informatievoorziening en echt een prachtige locatie

Naam: Lieke
Waardering: 5-Ster

Review:
In de aanloop naar de bruiloft zijn we bij de Orangerie super geholpen en ook op de dag zelf was het allemaal goed geregeld! Personeel lette goed op en stond in nauw contact met onze ceremonie meester om alles goed te laten verlopen. Echt geweldig team.

Naam: Anoniem
Waardering: 5-Ster

Review:
De eerste keer dat ik het landgoed van de Orangerie Elswout betrad wist ik al dat wij hier onze bruiloft zouden gaan vieren. Een sprookjesachtige omgeving en de Orangerie die midden in de prachtige natuur ligt. Het was een ervaring om nooit meer te vergeten. Wij hebben hier een borrel, diner en feest gehouden. De professionele aanpak van de medewerkers van de Orangerie bij alle aspecten van mijn bruiloft en het geweldig lekker a la carte diner (gemaakt voor 100 personen) hebben mijn verwachtingen overtroffen. Een locatie van topkwaliteit tegen een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding die ik iedereen zal aanraden.