DIT ZEGGEN ONZE GASTEN

Lees hier wat onze bruidsparen over Orangerie Elswout zeggen en laat je inspireren. Je bent van harte welkom om zelf te kijken naar onze prachtige locatie om een onvergetelijke trouwdag te beleven!

DIT ZEGGEN ONZE GASTEN

Lees hier wat onze bruidsparen over Orangerie Elswout zeggen en laat je inspireren. Je bent van harte welkom om zelf te kijken naar onze prachtige locatie om een onvergetelijke trouwdag te beleven!
Naam: Arnt Aalbers
Waardering: 5-Ster

Review:
Elswout is een prachtige locatie; licht, luchtig en smaakvol. We boften met het weer waardoor we tot laat konden borrelen in de tuin.
De begeleiding door het omvangrijke team Elswout was van het eerste contact tot en met het laatste moment bijzonder vriendelijk, attent en deskundig. Het heeft onze gasten aan niets ontbroken, het liep op rolletjes en we hebben een heerlijke dag gehad. Jill en Arnt

Naam: Jamie van Eekhout
Waardering: 5-Ster

Review:
We hebben een fantastische dag gehad!! We zijn nog steeds aan het nagenieten :)
Ook de aanloop er naar toe was fijn. Er was voldoende ruimte voor overleg en er werd goed meegedacht! Bedankt voor alles!

Naam: Marleen van der Velden
Waardering: 5-Ster

Review:
Orangerie Elswout is een ongelooflijk prachtige locatie om te trouwen. We zouden het zo weer doen. Maar niet alleen omdat de locatie geweldig is, ook het hele vriendelijke personeel, de kwaliteit van het eten, de heldere en flexibele manier van afstemmen zijn echt super goed geweest. Ook van onze gasten horen we alleen maar lovende reacties terug over de zeer goede service, hoge kwaliteit van het eten en de prachtige plek.
Voor ons was het werkelijk een sprookjes huwelijk op een sprookjesachtige locatie!
Team Orangerie Elswout, heel erg bedankt voor al jullie fijne inzet, geweldige service en betrokkenheid! Blije groet, Ivar en Marleen

Naam: Thijs van Eijk
Waardering: 5-Ster

Review:
Wij hebben onze bruiloft bij Elswout gevierd.
Perfecte locatie en organisatie. Goed eten, fijne ambience en top feest gehad.

Naam: Isa Brueren
Waardering: 5-Ster

Review:
Het was geweldig! We hebben de meest fantastische dag gehad. Alles zag er prachtig uit (de muren die jullie opnieuw hebben behangen vielen ons ook op ;)), alle staf was ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam, het eten was heerlijk! Al onze gasten hebben een geweldige dag gehad, iedereen vond de Orangerie prachtig en heeft genoten van jullie eten en de service (expliciet benoemd). Het waren ook de kleine dingen die heel attent zijn en heel fijn waren en zo professioneel van jullie kant (zoals het glaasje water dat mijn vader en ik kregen bij aankomst). Bedankt! Ook namens Kumail. Hartelijke groet, Isa

Naam: Max Nijhuis
Waardering: 5-Ster

Review:
Onze bruiloft bij Orangerie Elswout was fantastisch! Alles was tot in de puntjes geregeld en wij hebben alleen maar hoogtepunten beleefd op onze bijzonder dag.

Naam: Rose Atkinson
Waardering: 5-Ster

Review:
Wij hebben een fantastische bruiloft gehad bij Orangerie Elswout! Alles was tot in de puntjes geregeld: ontzettend vriendelijk personeel, goede bediening, heerlijk eten en drinken, de locatie zag er schitterend uit, vragen werden snel beantwoord. Onze gasten vonden het een erg chique ervaring en zijn vol lof over de Orangerie. Het was ook fijn om voor de ceremonie foto’s en video’s te kunnen maken op het prachtige landgoed. Bedankt voor alles, Max & Rose

Naam: Simone Polman
Waardering: 5-Ster

Review:
Beste allen,

Bij deze willen wij jullie onwijs bedanken voor de geweldige dag die wij hebben gehad bij jullie.
Jullie hebben zo goed voor ons gezorgd, wat leidde toen een onbezorgde en vlekkeloze dag.
Van de afstemming van te voren tot het zorgen dat de ceremonie goed verliep.
Nogmaals onwijs fijn, woorden schieten bijna te kort!

Wij zouden het heel fijn vinden als jullie deze woorden willen doorgeven aan iedereen die deze dag heeft geholpen!

Liefs,
Joost & Simone

Naam: Yorrian Mathot
Waardering: 5-Ster

Review:
Een prachtige locatie en geweldig personeel. Wij zijn volledig ontzorgt tijdens onze grote dag en alles wat tot in de puntjes geregeld. Beter kon niet!

Naam: Mariette Visser
Waardering: 5-Ster

Review:
De begeleiding naar De Dag en de verzorging op De Dag was optimaal!

Naam: Mina Al Fartousi
Waardering: 5-Ster

Review:
Geweldige dag en voortraject gehad!

Op de dag zelf waren de medewerkers ongelooflijk vriendelijk en ook erg leuk tegen alle gasten. Het leek alsof ze gewoon onderdeel van het feest waren (met behoud van de juiste professionaliteit).

Denise heeft ons begeleid in het voortraject. ALLES is met haar mogelijk. Ze straalt zoveel rust uit en is duidelijk buitengewoon ervaren (of heeft er gewoon een heel goed gevoel over).

Wij hadden vooraf twee zorgen: Zou het eten lekker zijn (volledig vegan) en zijn drie lange tafels wel leuk? Of gaat het als klaslokaal voelen?
- Het eten was HEERLIJK! Dat was zelfs de beoordeling van veel vleeseters (een zei zelfs dat hij vaker vegan eten gaat proberen!)
- Tafelschikking met lange tafels was voor ons uiteindelijk een van de leukste dingen. We hebben elke gang bij een andere tafel gezeten en konden zo echt even met onze gasten kletsen. Voor het maken van een tafelschikking waren drie lange tafels eigenlijk ook een stuk handiger.

Naam: Jackson Njoroge
Waardering: 5-Ster

Review:
We loved the location way before we even decided to get married. Absolutely stunning wedding location. The staff were great and the whole process was smooth . Would highly recommend.

Naam: Heleen van der Meulen
Waardering: 5-Ster

Review:
Bij Orangerie Elswout weten ze goed hoe ze huwelijken moeten verzorgen. Van de voorbereidingen tot de dag zelf is alles erg goed geregeld en wordt er met je meegedacht. Wat wij vooral op prijs stelden is de duidelijke en snelle communicatie in aanloop naar onze bruiloft. Erg professioneel!

Naam: Jakob Glaudemans
Waardering: 5-Ster

Review:
Super mooie locatie, erg vriendelijke en goed personeel en het eten was fantastisch.
Onze planning liep helemaal anders dan overeengekomen, maar de locatie dacht fantastisch mee.

Naam: Milena Milenkovic
Waardering: 5-Ster

Review:
De locatie was geweldig voor onze bruiloft. De organisatie verliep soepel en helder. Via de vele "partners" is ons een hoop ontzorgd. Wij hebben alles op 1 kocatie kunnen doen wat ideaal is, en wat een locatie is het! Gasten waren allemaal onder de indruk van de aankomst, de ambiance en de service.

Vele complimenten gekregen op het menu, de grote hoeveelheid lekkere hapjes en snelheid aan de bar. Wat een verademing om met zoveel professionals te werken die hun werk zo leuk vinden! Iedere keer klaar stonden met raad en een glimlach. Gweldig en bedankt voor een fantastische ervaring en dag!

Naam: Feikje de Vreze
Waardering: 5-Ster

Review:
succesvolle dag.
Erg tevreden met de kwaliteit van het eten, de service en de support van Denise

Naam: J. Davids
Waardering: 5-Ster

Review:
Het feest op 25 september jl. was een groot succes.
Orangerie-Elswout heeft de hoge verwachtingen volledig waargemaakt.
De kwaliteit van de lunch is door veel gasten geprezen.
De bediening was professioneel en vriendelijk.
Door een loopevenement begon het feest later dan gepland, maar het later eindigen was geen probleem. Kortom, wij zijn zeer tevreden.

Naam: Willem Nolen
Waardering: 5-Ster

Review:
Alle gasten waren zeer enthousiast over de locatie, het eten en de verzorging/bediening.
Het enige minpunt war het dessert met twee grote nougat blokken. Beter was geweest als één van deze blokken vervangen was door een bolletje ijs.

Naam: Rowan van Ingen
Waardering: 3-Ster

Review:
Personeel was aardig en erg netjes en de locatie uitstekend. Personeel was ook erg behulpzaam. Wel een aantal punten waar wij ontevreden over zijn.
1. We hadden 4 kindermenu’s aangegeven via de online omgeving, maar ze kregen in het begin het volwassen menu. Toen hdden we het aangegeven, maar het ging daarna nog een keer fout. Uiteindelijk wel het kindermenu gekregen maar zonder ijs.
2. Er waren 10 parkeerplekken voor gasten die slecht ter been zijn etc. Wij hebben niet gehoord dat je met een vignet naar binnen kon. Het stond blijkbaar in de omgeving, maar dat is ons niet verteld.
3. Ons privé kamertje bovenin was niet erg hygiënisch en ook niet echt privé, want er was vaak personeel die daar ook moesten zijn.
4. Er stond 1 niet halal bittergarnituur op de kaart zagen wij van tevoren. Wij vroegen wat het alternatief was, maar hebben daar niks meer over gehoord.
5. De bittergarnituur was € 1,25 per stuk. We hadden van tevoren aangegeven dat wij ook graag turkse hapjes wilden. Dat was zeker mogelijk. Alleen waren de hapjes 3x zo duur. Dat hdden we van tevoren graag willen weten. We vroegen of we zelf wat mee mochten nemen, maar het serveren kostte dan net zo veel als dat wij voor de bittergarnituur zouden kiezen. Dat vonden wij een beetje raar.
6. Wij konden het menu gaan proeven van tevoren werd ons verteld en een afspraak van ons werd gemaakt. We kregen echter een ander seizoensmenu, dus waren eigenlijk voor niks gekomen.
7. 2 dagen van tevoren had er een gast corona opgelopen, waardoor er 2 gasten niet bij konden zijn. Ik had dit doorgemaild, maar nog geen reactie op gehad. Het was natuurlijk laat dag, dus wellicht komt dat nog.

Naam: Gert-Jan Blom
Waardering: 5-Ster

Review:
Alles was dik in orde. Vriendelijk en ontspannen bediening op een toplocatie! Aanradertje!!

Naam: Ellen Dhooge van der Meer
Waardering: 4-Ster

Review:
Sowieso een 5-sterren locatie, een cadeautje voor iedereen die hier feest mag vieren. Stijlvol, chique, maar tegelijkertijd ongedwongen. Een Italian wedding, aan lange wit gedekte tafels, tussen de appelbomen van het prachtige domein.
De dag/avond zelf was geweldig. Sfeervol, goed en heel verzorgd diner en een uitmuntende bediening. Kim en zijn team hebben de avond echt een gouden randje gegeven. We voelden ons eventjes god in Frankrijk. Chapeau!!
Alleen de communicatie vooraf was niet optimaal. Naar ons gevoel weinig betrokken en niet pro-actief. Vandaar een (half) sterretje minder, maar ik zou hier zo opnieuw een feest boeken. We hebben een onvergetelijke dag en avond gehad bij Oranjerie Elswout!

Naam: Dennis Schobert
Waardering: 5-Ster

Review:
Alles heerlijk. We hadden een droombruiloft.
Anna & Dennis

Naam: Rense Snoek
Waardering: 5-Ster

Review:
Goede service, zeer mooie locatie en een vriendelijke service vooraf.
Wij hebben een geweldige dag gehad en raden de orangerie Elswout zeer aan!

Naam: Natasha Hermans
Waardering: 5-Ster

Review:
Incredible! We had the most magical wedding, the venue is beautiful and staff are incredibly kind and so accommodating. Could not recommend Orangerie Elswout enough for a wedding! A huge thank you to everyone

Naam: Barth Kappeyne van de Coppello
Waardering: 4-Ster

Review:
alles was goed, het geleidelijk coachen in voorbereiding, de bediening (Top)
Tip was dat ik zaterdag 2 juli ondanks herhaaldelijke telefoontjes overdag niet werd teruggebeld.... en daardoor klopte de tafelschikking niet met mijn voorbereiding (gelijke poten van de U-vorm)

Naam: Jurgen van Dijk
Waardering: 5-Ster

Review:
Prachtige locatie, heerlijk eten in ruime hoeveelheden en goede bediening.

Naam: Bo Heijnen
Waardering: 5-Ster

Review:
Voor onze bruiloft zijn we als een blok gevallen voor de locatie, deze is werkelijk prachtig. Alles was tot in de puntjes geregeld! Het weer zat niet mee met onze bruiloft, maar daar hebben we niets van gemerkt omdat het team het programma zo gemakkelijk omgooide. Trouwen in Orangerie Elswout is een enorme aanrader. Heel veel dank! Groetjes Rob en Bo

Naam: Erik Terpstra
Waardering: 5-Ster

Review:
Het was echt een fantastische dag. De organisatie was ontzettend goed. Er werd erg meegedacht, zowel met de mogelijkheid van eigen champagne inbrengen als een zelfgemaakte bruidstaart. Ik vind het ook erg knap hoe het eten en serveren ervan georganiseerd was. Goed warm, goede timing, afgestemd op de stukjes die tussendoor werden gedaan. We hebben niks te klagen gehad. Ik word emotioneel als ik terugdenk aan de dag en dat is zeker ook de verdienste van orangerie Elswout

Naam: Nina Malashina
Waardering: 5-Ster

Review:
Beautiful location, great staff, amazing organization. We had our wedding at Orangerie last weekend and it was an even better day than we could have imagined. Everyone working there is very professional, nice and helpful. In days leading up the big day we have been getting timely responses to all our questions.
All our guests were very happy with the food and the way everything was organized.
Thank you very much to all the staff of Orangerie that helped to make our day more special and carefree.

Naam: Averyl Carnochan
Waardering: 5-Ster

Review:
The Orangerie Elswout was the absolute perfect venue for our spring wedding. We fell in love with the building and grounds the first time we visited but on our wedding day it was something magical! Their event manager, Denise, was so helpful throughout the whole experience and went above and beyond to make sure our personal requests were carried out. The staff on day were also superb, maintaining attentive, friendly and professional throughout the day.
We can’t thank the Orangerie team enough for all they did to make our wedding so special and memorable!
Love from Averyl & Daniel van der Molen
April 2022