DIT ZEGGEN ONZE GASTEN

Lees hier wat onze bruidsparen over Orangerie Elswout zeggen en laat je inspireren. Je bent van harte welkom om zelf te kijken naar onze prachtige locatie om een onvergetelijke trouwdag te beleven!

DIT ZEGGEN ONZE GASTEN

Lees hier wat onze bruidsparen over Orangerie Elswout zeggen en laat je inspireren. Je bent van harte welkom om zelf te kijken naar onze prachtige locatie om een onvergetelijke trouwdag te beleven!
Naam: Bibi van der Laan
Waardering: 5-Ster

Review:
Onwijs genoten op onze bruiloft van 5 augustus bij orangerie Elswout. Het was een prachtige dag!
Na twee jaar wachten kwam helaas het bericht dat wij geen feest konden geven vanwege de huidige corona maatregelen. Hierdoor viel onze droom toch een beetje uiteen. Want de reden dat wij een jaar hebben verplaatst was omdat wij perse een feest wilde op onze bruiloft. Uiteindelijk toch gekozen voor wel trouwen en daar hebben wij nul spijt van! En dat hebben wij mede te danken aan Elswout. Ze denken in oplossingen en niet in problemen. Ze kunnen tijdens deze gekke tijden toch nog heel veel bieden. De stretch tent geeft zoveel sfeer en maakt veel mogelijk. Buiten dineren aan lange tafels, precies zoals wij ons hadden voorgesteld. Een gemoedelijke en mediterraanse sfeer!

Als wij terugkijken op onze dag hadden wij het stiekem niet anders gewild. We hebben alle tijd kunnen nemen tijdens onze borrel en het diner. Veel gasten gaven achteraf ook aan hoe fijn dat was. Het was intiem en hebben met alle gasten kunnen spreken. Kortom, wij kijken terug op de dag van ons leven ondanks alle gekke maatregelen!

Elswout, nogmaals ontzettend bedankt voor de goede service en het alsnog mogelijk maken van onze droom!

Naam: Rosanna Flores
Waardering: 1-Ster

Review:
Het was de belangrijkste dag van mijn leven! Mijn bruidloft en ik had echt niet verwacht dat het zo slecht zou gaan!

Het was duidelijk dat iedereen een toegangtest code moest hebben! Sommige hadden begrepen dat het 48 uur kon maar dus niet was 24 waardoor sommigemensen hun code niet meer geldig was! Maar ze konden wel bewijzen dat ze negatieve waren ! Maar nee hoor dat was niet genoeg ze werden meteen weg gestuurd! In plaats van opties bidden of meer info geven waar ze snel kunnen testen voor dat alles begin! Maar nee! Klantvriendelijk dat kennen ze niet!

En natuurlijk de bruid kwam 1 kwartier laat waardoor haar code ook niet geldig was maar kon wel bewijzen dat ze negatief was! Maar nee hoor! Ze kreeg te horen “JAMMER U MOET ERGENS GAAN TESTEN ANDERS KOMT U NIET BINNEN!” Nou lekker dan! Gaat de bruid een test locatie zoeken en bijna aankomen bij de test locatie, gaan ze bellen en zeggen dat we terug moeten dat ze tussendevingers gaan kijken! Lekker toch! Dan kwam de bruid 3 uur later op haar bruidloft omdat mensen van de Orangerie haar niet wilde binnnen laten zonder een F-code....

Ook nog gaan ze de Oma van de bruid wegsturen omdat ze de code niet had! Maar wel negatief was! De Oma stond daar te smeken huilend! En alsnog geen flexibiliteit niks! Niet eens een optie bedenken! En ja hoor daar ging de Oma weg naar huis gebracht!

Super slechte service! De Oma van me vriend drink alleen thee of koffie of water en ze kreeg te horen dat het geen koffie of thee tijd is! WIE ZEGT NOU ZO IETS NAAR EEN GAST!

Mij schoonmoeder wilde tosti voor de kinderen, ze deden meteen moeilijk omdat ze haar niet geloofde dat ze van de bruidloft kwam! Wat voor onzin is dat! En ze zei ik betaald het als dat een probleem is!

Na dat wij duizende euro’s hebben betaald voor alles en dat ze moeilijk doen voor tosti en thee of koffie! Echt onprofessioneel!!

En natuurlijk de ceremonie was al begonnen de diner is ook begonnen alles prima! En dan krijgt de bruid te horen dat ze moet kiezen of fotos met de taart of fotos met de gasten maar dat beide niet mogelijk is! Nou de Bruid had dikke schijt! En ze deed gewoon beide!

Maar tijdens het fotograferen zag ze de personeel van de Orangerie zelf de gasten wegsturen! Dat ze moeten opstaan omdat ze gaan opruimen op een hele lelijke manier!! Schandalig!!!

We hadden super slechte geluid! Je kon niks horen van de muziek die wij gingen dansen of de bruidsheren! En dat was ook een hele gedoe want in de proces had ik gevraagd ik wil een geluid test doen om te zien hoe hun geluid is en hoe alles werkt! En ik kreeg altijd te horen “ ooh is een prima geluid! Heel goed! Je hoef geen extra aparaten te huren! “ maar ja hoor! Daar stond de bruid te dansen op een hele slechte geluid ! Waar je niks hoorde!

Ik had ook gevraagd mogen we kaarsen gebruiken! En ze zeiden ja hoor je mag kaarsen gebruiken dat is geen probleem!

Ja hoor daar stonden de tafel van de gasten donker omdat de kaarsen niet aan mochten! Geweldig he!

En dit gaat oneindig door!

Het is een prachtige locatie! Maar vreselijk personeel zo veel geld voor zo een slechte ervaring! Ik raad deze locatie niet voor bruidloft! Misschien voor kleinere maar niet voor 80+ vreselijk service!

Naam: Rutger Buijs
Waardering: 5-Ster

Review:
Het was een prachtige dag die wij ons, ondanks alle corona maatregelen, niet anders hadden kunnen wensen.

Naam: Egbert Gerritsen
Waardering: 4-Ster

Review:
De locatie is mooi, licht en ruim en het personeel van de orangerie is heel prettig in de omgang. Door een communicatieprobleem is een belangrijke mail van de orangerie in mijn spam box terecht gekomen, dit betrof een mededeling dat de kok niet aan bepaalde dieet wensen tegemoet kon komen. Hierdoor hadden een tweetal gasten een onprettige ervaring m.b.t. het buffet aangezien er maar in zeer beperkte mate iets voor hen aanwezig was, terwijl ik dacht dat alles geregeld was. Hoe is zo'n communicatie probleem te voorkomen? Naar mijn idee door zo "plat" mogelijke mails te versturen zonder afbeeldingen e.d. Tip: Laat de leidinggevende van dienst aan het begin van de high tea, in overleg met de ceremoniemeester, even een korte uitleg geven over het buffet, wat er voorhanden is e.d. dan kan ook de opstelling van de theebusjes even worden toegelicht. Ik neem aan dat de platen van de leveranciersroute wel een keer vervangen worden door iets wat beter oogt. Verder hebben wij een heel mooi feest kunnen vieren en zijn blij met de Orangerie.

Naam: UWV
Waardering: 5-Ster

Review:
Een hele bijzondere locatie, de hapjes en het diner waren uitzonderlijk goed, het personeel was heel behulpzaam, aardig en bekwaam ook in aanloop naar de dag. We zijn echt super tevreden!

Naam: Andy Tollenaar
Waardering: 5-Ster

Review:
Alles was tot in de puntjes top geregeld voor onze bruiloft. Vriendelijk personeel. De communicatie was goed te noemen. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad op deze top locatie. Ga zo door !!

Naam: Sparkz Luuk Rensen
Waardering: 5-Ster

Review:
Met Sparkz Networking Kennemerland mochten we op 15 juni borrelen en netwerken bij de prachtige Orangerie Elswout.
Een pracht locatie, hele goede service en hele lekkere borrelhapjes & drankjes.

Top geregeld allemaal, Hans Baar en je gehele team van enthousiaste medewerkers.
Een echte aanrader voor zakelijke events, feesten en bruiloften / trouwerijen.

Naam: Rebecca Rijnders
Waardering: 5-Ster

Review:
We hebben een hele fijne ervaring gehad met de Orangerie, vooral Hans en Denise waren steeds heel betrokken en behulpzaam, ondanks de lastige corona-periode. We hebben een heerlijke middag en avond gehad, alles was supergoed geregeld, het eten was heerlijk en de bediening heel prettig. Dank voor alles! Rebecca & Tako (10-10-2020)

Naam: Cornelieke Jägers
Waardering: 5-Ster

Review:
De locatie is echt prachtig en super prettig een feest samen te plannen. Echt een perfecte dag gehad!!

Naam: Eelco Boorsma
Waardering: 5-Ster

Review:
Wij hebben, ondanks de coronabeperkingen, een prachtige 40 jarige huwelijksdag beleeft met familie en goede vrienden. Alle vrijheid gekregen om de locatie mooi aan te kleden, ben zelf styliste n.l.
Het eten was echt super lekker, echt TOP. Heel vriendelijk personeel!
De locatie is zo mooi, een prachtig landgoed.
Echt aan te bevelen daar iets te gaan vieren,

Naam: Hemmo Meinardi
Waardering: 5-Ster

Review:
Op 04-09-2020 hebben wij onze bruiloft bij Orangerie Elswout mogen vieren. Wij waren voor corona al zo goed als klaar met de planning en zouden in eerste instantie voor een ceremonie, borrel/diner met daggasten gaan met daarna een avondfeest met avondgasten. In overleg met Hans en Denise hebben wij het programma omgegooid en coronaproof weten te maken.

Uiteindelijk hebben wij met ongeveer 60 man een prachtige ceremonie in de boomgaard kunnen houden, daarna geborreld met alle gasten en met 30 man genoten van een heerlijk driegangen diner met aansluitend een naborrel in de feestzaal met muziek. Heerlijke wijnen, hapjes en prachtige couverts. Alles liep gesmeerd qua service en bediening en precies zoals wij het voor ogen hadden voor dit plan B.

Elswout is een prachtige locatie. Ruim opgezet dus zeker geschikt voor een bruiloft in coronatijd. Veel van onze gasten vonden de ceremonie en borrel bijzonderder dan een avondfeest. Er is zo, ook op 1.5 meter afstand, juist veel meer aandacht voor elkaar. Complimenten voor Denise voor het fijne contact en meedenken. Af en toe was het even schakelen na het aankondigen van weer nieuwe maatregelen, ook voor de Orangerie, maar wij kijken terug op de mooiste dag van ons leven. Ook in coronatijd kun je een prachtige bruiloft hebben! Heel veel dank!

Met hartelijke groet,
Jolien en Hemmo Meinardi

Naam: Ellen Boertjes
Waardering: 5-Ster

Review:
Door Corona moesten we afzien van onze huidige trouwlocatie en op zoek naar een nieuwe. We kwamen uit bij de Orangerie waar we direct een goed gevoel bij hadden en ons het vertrouwen weer terug gaf dat we in deze tijd toch onze mooie dag mochten vieren. Alles was top geregeld. Het personeel heel erg meedenkend en vriendelijk. Het eten was top, zo vonden ook onze gasten. We hebben vele complimenten mogen ontvangen. Het was super!

Naam: Lisa de Meijer
Waardering: 5-Ster

Review:
We hadden ons huwelijk eigenlijk in april 2020 gepland, maar helaas gooide corona roet in het eten. Gelukkig stelde Orangerie Elswout zich direct heel flexibel op en mochten we een nieuwe datum uitzoeken. Dit zorgde bij ons als bruidspaar voor veel rust in deze toch wel chaotische tijd. We hebben uiteindelijk gekozen voor augustus nog dit jaar omdat we graag wilden dat onze opa's en oma's op leeftijd er nog bij konden zijn. Gelukkig kon dit in samenwerking met Elswout gerealiseerd worden.

Ja, er waren een aantal zaken anders dan voor Corona. Denk bijvoorbeeld aan afstand houden en geen knuffels geven aan de gasten. Doordat de ceremonie buiten in de tent werd gehouden hadden we eigenlijk niks door van de 'maatregelen'. Ook tijdens de borrel was er genoeg ruimte (binnen en buiten) voor de gasten om afstand te kunnen houden. Daarnaast waren er voldoende stoelen neergezet zodat alle gasten konden zitten.

We moesten er extra lang op wachten, maar we hebben een fantastische dag gehad! Dankjewel Orangerie Elswout en in het bijzonder Denise dank voor al je hulp en suggesties!

Karim en Lisa

Naam: Joop van Roon
Waardering: 4-Ster

Review:
Het was top! Ik kom binnen kort nog even langs.Eerst even aan beide ogen een staaroperatie,dus ca 9 weken buiten dienst.

Naam: Eveline Leenman
Waardering: 5-Ster

Review:
Om de laatste dag van een stralende zomerdag op landgoed Elswout, in de Orangerie, feestelijk te mogen vieren, was een droom die uitgekomen is. Van het begin tot het einde van onze bruiloft, aan alles werd gedacht. Discreet, met flair bedienen en de juiste toon weten te vinden is bij het personeel van de Orangerie de standaard. De communicatie verliep soepel, er kon veel qua decoratie zodat het eigen gemaakt kon worden. Kortom : een pluim voor deze majestueuze lokatie!

Naam: Edwin Burrie
Waardering: 5-Ster

Review:
Wij hebben een onvergetelijke dag gehad. Alles werd door het personeel nauwkeurig en bijtijds geregeld. De ambiance was fantastisch door de mooie en sfeervolle tent, het lekkere eten en de drankjes. Als wij het nog eens over zouden kunnen doen, is dat zeker bij de Orangerie Elswout. Lieve groet, Edwin & Monica

Naam: Joop van Roon
Waardering: 5-Ster

Review:
iedereen inclusief de kinderen en de honden vonden het een zeer geslaagd feest.Heel erg bedankt.
Hartelijke groeten.
Ineke en Joop van Roon

Naam: heer en mevrouw van Walsem
Waardering: 4-Ster

Review:
De honderdste verjaardag van onze Moeder is een groot succes geworden mede door de inzet van al het personeel op de Orangerie. Alles was even relaxed en vriendelijk. We hebben heerlijk gegeten en het zag er mooi uit!

Nogmaals hartelijk namens ons allen,

Evelien van Walsem.

Naam: Rut Wakker
Waardering: 5-Ster

Review:
De ruimte, de uitstraling, de rust, de gehele ambiance maakt het een top locatie. Daarbij ook nog eens prima kwaliteit van de gerechten. Alles bij elkaar meer dan voldoende voor een onvergetelijke middag en avond.
Met ca. 45 man rondom en onder de tent gaf dat een unieke sfeer die je nergens anders treft; fantastisch. De tent is het gevolg van Corana maar daar hebben we alles maar baat van gehad. Nu konden we buiten blijven.

Naam: Anoniem
Waardering: 5-Ster

Review:
Wij hebben een fantastische bruiloft gehad bij Orangerie Elswout, wat een prachtige locatie en fantastisch team! Het hele team heeft er vanaf het begin alles aan gedaan om ons de mooiste dag van ons leven te geven en dat is zeker geslaagd! Wij hebben een ontspannen, zorgeloze trouwdag gehad en het team zorgde ervoor dat wij ons nergens druk over hoefde te maken. Het enige wat wij hoefden te doen was genieten. Het is een prachtige locatie voor foto's en je kan er ook nog eens een fantastisch feest van maken 's avonds. Wauw! Hans, Denise en Kaylee, onwijs bedankt voor jullie inzet!

Naam: Selena Wang & Jesse Eilers
Waardering: 5-Ster

Review:
Wij hebben de mooiste dag van ons leven gehad bij Orangerie Elswout. We hadden ons geen mooiere bruiloft kunnen voorstellen, of ook maar durven wensen. De locatie zelf, het personeel, het eten, de flexibiliteit, de organisatie. Het was allemaal tot in perfectie geregeld, en het heeft echt het verschil gemaakt. Wij zijn Orangerie Elswout enorm dankbaar, en hebben de beste beslissing gemaakt om deze locatie te kiezen voor onze bruiloft.

Naam: Stephanie
Waardering: 4-Ster

Review:
Alles was een droom! Het was al liefde op het eerste gezicht, toen we hier gingen kijken.. en deze droom is werkelijkheid geworden! Lieve medewerkers, goed eten! Itali? in Nederland zo voelde het! Aan lange tafels hebben we buiten gegeten. Locatie is geweldig!

Naam: Sanne
Waardering: 5-Ster

Review:
Een jaar vooraf zijn wij bij Orangerie Elswout terecht gekomen. Eigenlijk waren we instant verliefd op de prachtige locatie en omgeving en wisten we direct dat we hier graag wilden trouwen. Echter is het een luxe locatie in het hoge segment en lag deze dus iets boven budget. Samen met onze contactpersoon hebben we duidelijk in beeld gekregen wat hier de mogelijkheden in waren en konden we uiteindelijk toch de knoop door hakken om hier te gaan trouwen! Vooraf was de communicatie helaas af een toe ietwat langzaam en onzorgvuldig, maar na dit te hebben aangegeven ging dit gelukkig wat beter. Op de dag zelf had partymanager Babet de leiding, en onze ceremoniemeesters waren enorm over haar te spreken! Goede communicatie, ze had alles goed onder controle en alles verliep op rolletjes. Vanwege het goede weer konden wij buiten op het bordes trouwen, wat echt een prachtige plek is! Het seizoensmenu dat wij als diner hadden was ontzettend lekker en we hebben hier enkel positieve reacties op ontvangen. Al met al zijn we enorm positief over de locatie en zouden we deze zeker aanraden!

Naam: Anoniem
Waardering: 3-Ster

Review:
Ontzettend mooie en romantische locatie, welke exclusief te reserveren is. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en ze denken ook met je mee. Hoewel er achteraf toch het een en ander niet helemaal volgens afspraak is gegaan, hebben we er desondanks een prachtige & onvergetelijke dag gehad

Naam: Anoniem
Waardering: 5-Ster

Review:
We hebben een geweldige trouwdag gehad op deze locatie. Wij hebben veel zelf bepaald en gedaan wat betreft decoratie en aankleding en de Orangerie liet ons hierin volledig vrij. De uitvoering was perfect en het diner zag er goed uit en was zeer smaakvol. Als je een locatie zoekt die je volledig naar je wensen wil maken dan is dit een uitstekende optie.

Naam: Denise
Waardering: 5-Ster

Review:
Onze gasten vonden -net als wij- de locatie fantastisch en het personeel was super behulpzaam! Het eten en de hapjes waren heerlijk. Het had niet beter en mooier kunnen zijn!

Naam: Merel
Waardering: 5-Ster

Review:
Vanaf kleins af aan was het mijn droom om te trouwen bij de Orangerie en 6 september 2017 kwam die wens uit. De dag was nog mooier als in mijn dromen en daar wil ik de Orangerie heel erg voor bedanken! Wij hebben de gehele dag bij de Orangerie gevierd, van ceremonie t/m het feest. Vooraf hebben we veel contact gehad met Joost Rozendaal en ik kan niet anders zeggen dat wij Joost heel dankbaar zijn, hij heeft alles zo goed voor ons geregeld en was zo behulpzaam, geduldig en nooit was hem iets te veel. Het eten en drinken was fantastisch, de styling door hun stylingpartner was adembenemend en onze dag was mooier dan we ooit hoopte. Ik zou elke dag bij de Orangerie willen trouwen, fairytales do come true daar! Orangerie Elswout nogmaals heel veel dank! Patrick & Merel Kloot?

Naam: Margaretha
Waardering: 5-Ster

Review:
Orangerie Elswout, vanaf het begin dat we de foto van de locatie zagen waren we verliefd en in het echt bleek het net zo fantastisch! Een mooie locatie op een prachtig landgoed. Super communicatie voorafgaand aan de bruiloft en waar mogelijk werd flexibiliteit geboden bij het maken van afspraken. Dat de zon ging schijnen op onze mooie dag en we na de ceremonie naar buiten konden was echt een cadeau'tje! Het eten was heerlijk en tot in de puntjes verzorgd en de bediening verzorgde alle gasten van voldoende drinken en hapjes tijdens het feest. Echt een dag om nooit meer te vergeten, ik raad Orangerie Elswout zeker aan!

Naam: Anoniem
Waardering: 5-Ster

Review:
De communicatie liep erg goed. Als er wat was werd er meteen op gereageerd.We hebben er daar een hele mooie dag en avond gehad. Fam. De ridder

Naam: Kimberley
Waardering: 5-Ster

Review:
Joost en zijn team hebben een geweldige bijdrage geleverd aan een voor ons onvergetelijke dag! Een dag om nooit te vergeten, mede dankzij hun inzet. Ook onze gasten hebben genoten en we hebben heel veel complimenten ontvangen over de organisatie en verzorging. Het eten was ook fantastisch! We hebben zorgeloos kunnen genieten. De communicatie verliep zeer prettig en er werd echt geluisterd naar onze wensen. Niets was te veel.